Kontak Lens Semineri- 20 Ekim Pazar

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya ŞENYÜZ bu hafta sonu afocal, toric, prostetik olmak üzere kontak lensler konusunda meslektaşlarına ücretsiz sunum yapacak.

Kontak Lens Semineri- 20 Ekim Pazar
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:14

’Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Tecrübe Atölyesi ‘’ isimli facebook grubu yöneticileri uzun süredir sanal ortamda optisyenlik mesleği ile ilgili yapılan paylaşımlarından sonra yeni projeleri ile meslektaşlarına gerçek seminerler düzenlemeye başladı.


Konusunda uzman sektör mensupları ve üniversite öğretim üyeleri tarafından verilmesi planlanan seminerlerin ilki geçtiğimiz hafta Optisyen Yalçın Baykın tarafından ‘’Optik Satışının İncelikleri ‘’ konulu 4 saatlik bir sunum ile gerçekleştirildi. Oldukça verimli ve keyifli geçen seminerin sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları büyük beğeni topladı.


Bu hafta sonu ise kontak lens konularının işleneceği seminere Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörü Hülya ŞENYÜZ davet edildi. Hülya ŞENYÜZ hafta sonu afocal, toric, prostetik olmak üzere birçok lens konusunda meslektaşlarına ücretsiz sunum yapacak.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği seminere sınıfın küçük olmasından dolayı kontenjan sınırı koyuldu.

Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Tecrübe Atölyesi facebook grubunda yapılan paylaşımında katılmak isteyenlere özel bir de duyuru paylaşıldı. Seminere katılmak isteyenler görseldeki whatsapp numarasına ya da mail adresine iletişim bilgilerini gönderebilirler.



Optik Gazete olarak meslekte yapılacak bu tür etkinlikleri destekliyor bütün meslektaşlarımıza başarılar diliyoruz.

--------------------------------------

Optisyenlik Bölümü Eğitim ve Tecrübe Atölyesi Tarihçesi:
2017 yılında Optisyen İsmail UYAR tarafından sadece mesleki tecrübelerin paylaşımı amaçlı tasarlanan bir facebook grubudur. Oldukça seviyeli ve saygınlığı olan platforma bu gün yaklaşık 2000 optik sektörü mensubu üyedir. Platformda mesleğe özel yüzlerce konu optisyenler tarafından paylaşılmış ve tartışılmıştır.
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ ... 
https://www.facebook.com/groups/optisyenliktecrubeatolyesi/


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.