İzmir’de Optik Çözümler ve ÜTS Entegrasyonu Semineri

Optik sektörüne ilişkin Mevzuatsal Değişimler ve Otomatik ÜTS Entegrasyonu konularında, sektördeki gelişmelerin aktarılacağı Nebim V3 Optik Çözümleri semineri, İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

İzmir’de Optik Çözümler ve ÜTS Entegrasyonu Semineri
12 Aralık 2017 Salı 16:46

Nebim’ in perakendeci ve toptancı optik firmaları için ERP ve mağazacılık yazılımlarının anlatılacağı; sektöre ilişkin mevzuatsal değişimler ve Otomatik ÜTS Entegrasyonu konularında, optik sektöründeki gelişmelerin aktarılacağı Nebim V3 Optik Çözümleri semineri, 14 Aralık’ta 14.00-17.00 saatleri arasında İzmir Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.
Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş’ın ev sahipliğini üstlendiği seminerde, katılımcılar Nebim' in optik çözümlerini yakından inceleme imkanı bulacak. 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.