İzmir Tınaztepe Üniversitesi SHMYO Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinin Akay Rx Laboratory Ziyareti

Optisyen "Gökhan Işık" eşliğinde 30 Kasım 2022 Çarşamba günü Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezerek imalat aşamaları hakkında detaylı bilgi aldılar...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi SHMYO Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinin Akay Rx Laboratory Ziyareti
30 Kasım 2022 Çarşamba 14:43

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri, Opak Lens bünyesinde İzmir Bornova’da faaliyet gösteren Akay Rx Laboratory özel üretim oftalmik cam tesisini ziyaret ettiler.

Optisyen Gökhan Işık eşliğinde 30.11.2022 Çarşamba günü Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezerek, özel üretim progresif camların tüm imalat aşamaları hakkında Üretim Müdürü "Özcan Şengün"’den bilgi alan öğrenciler, siparişten son kalite kontrol ve teslimata kadar geçen süreçler hakkında da İdari Yönetici "Serhat Eldem" ve İdari Yönetici "Figen Teker"’den detaylı bilgiler aldılar.

Rx özel üretim progresif camların optisyenlik müesseselerine tanıtımı ve sipariş süreçleri hakkında da Opak Lens Bölge Satış Müdür Yardımcısı "Uğur Sertbaş" öğrencilere bilgi verdi.

Tüm tesisi büyük bir heyecanla gezerek bilgi alan öğrenciler, gezi sonunda okullarında teorik eğitimini aldıkları konularda kafalarında oluşan soruları sorarak cevaplarını alma imkanı buldular.

Akay Rx özel üretim progresif cam üretim tesisimizi ziyaret eden İzmir Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü optisyen Gökhan Işık ve Optisyenlik bölümü öğrencilerine teşekkür ediyor ve mezuniyetlerinden sonra görev alacakları mesleklerinde başarılar diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.