İzmir Odası Optik Cam Komisyonu 4. Toplantısı Yapıldı

Cam Komisyonu 4. toplantısı 18.02.2022 tarihinde Oda Ofisinde yapıldı.

İzmir Odası Optik Cam Komisyonu 4. Toplantısı Yapıldı
21 Şubat 2022 Pazartesi 14:50

3. Bölge İzmir Optisyen Gözlükçüler Odası Optik Cam Komisyonu 4. Toplantısını gerçekleştirdi.

Cam Komisyonu 4. toplantısı 18.02.2022 tarihinde Oda Ofisinde yapıldı.

Toplantıda mesleğimize katkı sağlayacak projeler üzerine görüşüldü, bir sonraki toplantı tarihi ve gündemi kararlaştırıldı. İzmir Odası tarafından toplantıya katılan Komisyon üyelerine teşekkür edildi.

Toplantıda görüşülen konular arasında şu başlıklar yer aldı:

  1. Reçetelere marka yazılması konusunda yönlendirme yapan firmaların yetkililerine cezai işlem uygulanması, Birlik ile Odaların bu konudan duyduğu rahatsızlığın Sağlık Bakanlığı’na bildirilmesi kararlaştırıldı.
     
  2. Türk Oftalmoloji Derneği İzmir Şube Başkanı Filiz Afrashi ile görüşülerek İzmir Odası ile ortaklaşa olarak marka belirtmemek şartı ile göz hekimlerine ürün özelliklerinin anlatıldığı seminerler düzenlenebileceği konusu gündeme getirildi.
     
  3. İzmir’de cam depolarından son tüketiciye satış yapıldığı bilgileri geldiği belirtildi. Opak Lens olarak bu konuda çok katı kurallarımız ve kontrol mekanizmalarımız olduğu anlatıldı. Ayrıca tüm optiklere bir yazı ile duyuru yapılarak satılan ürün hangi firmanın ise bildirim yapılması ve firma yetkililerine konu hakkında uyarı yapılması kararlaştırıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.