Hong Kong Optik Fuarı 2023 Başlıyor

31. Hong Kong Optik Fuarı, 2019'dan bu yana ilk kez fiziksel bir sergi olarak Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi'ne (HKCEC) geri dönüyor.

Hong Kong Optik Fuarı 2023 Başlıyor
07 Kasım 2023 Salı 14:35

Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi (HKTDC) tarafından düzenlenen ve Hong Kong Optik Üreticileri Birliği (HKOMA) tarafından ortaklaşa düzenlenen 31. Hong Kong Optik Fuarı, 2019'dan bu yana ilk kez fiziksel bir sergi olarak Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi'ne (HKCEC) geri dönüyor.

Fiziksel etkinlik, 11 ülkeden yaklaşık 700 katılımcının katılımıyla, EXHIBITION+ entegre fiziksel-çevrimiçi modu altında 8 - 10 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Ve bölgenin en yeni gözlük tasarımlarını ve ürünlerini sunacak.

Bölgesel pavyonlar arasında Çin Anakarası, Tayvan, İtalya, Japonya ve Kore ile iki özel bölüm olan Stil Vizyonerleri ve HKOMA pavyonu yer alacak. Fuarda ayrıca alıcıların satın almasını kolaylaştırmak için birden fazla temalı sergi alanı bulunuyor.

Optik sektöründeki en son teknolojik yeniliklerin sergilendiği bu yılki Optik Fuarı'nda Akıllı Gözlük bölgesi de yer alacak. Hong Kong'lu katılımcı Solos Technology Limited, ChatGPT ile giyilebilir teknoloji AirGo(TM)3'ü birleştiren akıllı gözlükleri sergileyecek. Hong Kong firması 3DNA Technology Limited, müşterilerin uygun gözlükleri kişiselleştirmelerine yardımcı olmak için 360 derece yüz tarama teknolojisine sahip bir yazılım kullanıyor. Diğer temalı bölgelerde profesyonel gözlükler, gözlük aksesuarları, çerçeveler, lensler, kontak lensler, teşhis cihazları, optik aletler ve daha fazlası sunulacak.

Fuarın odak noktası olan Marka Adı Galerisi'nde aralarında Hong Kong'un A.Society, Absolute Vintage Eyewear, bTd, Tayvan'ın CLASSICO, PARIM'inin yanı sıra agns b ve MINIMA gibi saygın uluslararası markaların da bulunduğu dünyanın dört bir yanından 200'e yakın marka yer alıyor. Fransa; Amerika Birleşik Devletleri'nden Anna Sui, Jill Stuart, New Balance ve VOY; Birleşik Krallık'tan Ted Baker ve Vivienne Westwood; Almanya'dan STEPPER; Japonya'dan Masaki Matsushima, Matsuda, MIZ Gold, TiDOU ve Kore'den GENSDUMONDE, PEOPLE LUV ME ve PLUME. Fuarda ayrıca profesyonel modellerin çeşitli yerlerden moda gözlük trendlerini sergileyeceği gözlük gösterileri de yer alacak.

HKTDC İcra Direktör Yardımcısı Sophia Chong şunları söyledi: "Hong Kong Optik Fuarı, HKCEC'e geri döndü. Bu yıl, Fransa'nın moda başkentleri, Birleşik Krallık da dahil olmak üzere dünyanın her yerinden birçok yeni uluslararası markayı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Amerika Birleşik Devletleri ve İtalya'nın yanı sıra Japonya, Kore ve Tayvan gibi yerlerden Asyalı trend belirleyicilerin katıldığı fuar, dünya trendlerine ayak uydururken birçok uluslararası unsuru da bünyesinde barındırarak Hong Kong'un uluslararası sergilerin başkenti olarak itibarını ortaya koydu."

Optik Fuarı, tanınmış katılımcıların en son ürünlerini ve gözlükle ilgili yeni teknolojileri bir araya getiriyor. Ayrıca ziyaretçilerin optik endüstrisindeki en son gelişmeler hakkında bilgi edinebilecekleri bir dizi ürün tanıtımı, konferans ve seminer de düzenlenmektedir. Fuarda Gözlük Tasarım Yarışması ödül töreni de düzenlenecek. Fuarın ilk gününde medyaya, seçilen katılımcıların öne çıkan ürün ve hizmetlerine ilk elden bir bakış sağlamak için medya rehberli bir tur düzenlenecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.