Hakkari Çukurca’da İlk Kez Göz Ameliyatı Yapıldı!

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ilk kez göz ameliyatı yapılan Çukurca Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hakkari Çukurca’da İlk Kez Göz Ameliyatı Yapıldı!
12 Nisan 2018 Perşembe 10:17

Cüneyit Toprak, Konya Numune Hastanesi’nden gönüllü olarak Çukurca Devlet Hastanesi’ne gelerek görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Beyatlı tarafından göz ameliyatı olan 4 yaşındaki İskender Berk isimli çocuğu ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali, oyuncak hediye ettiği çocuk ve ailesiyle bir süre sohbet etti.
 
Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Cüneyit Toprak, gönüllü olarak geldiği Çukurca’da görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Beyatlı’ya teşekkür etti.
 
Cüneyit Toprak, şunları kaydetti:
 
"Burada teknik cihaz manasında bazı noksanlıklar vardı. Onları da kendisi temin ederek Çukurca’ya getirdi. Dün de acil olarak bir yavrumuza müdahale etme ihtiyacı doğdu. Sağ olsun kendi hem tıbbi birikimi ile hem getirmiş olduğu aletlerle burada ilk defa bir göz operasyonu yaptı. Çukurca’da ilk defa göz ameliyatı yapıldı. Ameliyatın zamanında olması sayesinde, daha ileri boyuta gitmesi de engellenmiş oldu. Buradaki hastanemizin faal olması, doktorların tam olması ne kadar faydalı olacağının bir göstergesi. Ben, bu vesileyle çocuğumuza geçmiş olsun diliyorum. Gerçekleştirdiği başarılı operasyondan ve burada gönüllü olarak görev yapmasından dolayı hocamızı tebrik ediyorum ve kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
 
Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Beyatlı ise, elinde oynadığı elbise askılığının gözüne değmesi sonucu gözü zarar gören çocuğu ameliyata aldıklarını söyledi. Beyatlı, gerçekleştirdikleri başarılı ameliyat sonrasında çocuğun kısa zamanda yeniden sağlığına kavuşacağını ifade etti.
 
Kaynak: Hakkarigov.tr
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.