Güneş Gözlüklerinde İlginç Tasarım : İçbükey Camlar

Marka Yeni Güneş Gözlüklerini İlginç Bir Cam Tasarımı İle Sunuyor

Güneş Gözlüklerinde İlginç Tasarım : İçbükey Camlar
19 Mayıs 2023 Cuma 10:17

Güneş gözlükleriyle tanınan ünlü bir marka şimdi ise, yeni bir tasarım yaklaşımıyla dikkat çekiyor: Güneş gözlüklerinin camlarını bilinçli olarak ters döndürmek.
Güneş gözlüklerinin camları bu güne kadar dışa doğru kavisli, yani dışbükey olarak üretilirken bu yeni koleksiyonda camlar içeri doğru kavisli şekilde tasarlanmış. Bu tasarım seçimi, farklı ve çarpıcı bir görünüm yaratmayı amaçlıyor.


Markanın bu yenilikçi yaklaşımı, moda dünyasında yeni bir tartışma yarattı. Bazıları, ters döndürülmüş camların farklı bir tarz yarattığını ve güneş gözlüklerini daha ilgi çekici hale getirdiğini düşünürken, diğer bir kesim ise bu tasarım seçimini anlamsız bulmakta.


Markanın yeni güneş gözlükleri tasarımının ters döndürülmesi, moda dünyasında dikkat çeken bir yenilik olarak karşımıza çıkıyor. Güneş gözlüklerinin geleneksel algısını sorgulayan bu tasarım, insanların tarzlarını ifade etme şekillerini değiştirmeye yardımcı olabilir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.