Gözyaşı kanalı olmayan kadına ameliyatla kanal yapıldı!

Doğuştan gözyaşı kanalı olmayan 54 yaşındaki Nurten Yüksel’e ameliyatla gözyaşı kanalı açıldı.

Gözyaşı kanalı olmayan kadına ameliyatla kanal yapıldı!
21 Ağustos 2014 Perşembe 14:32

 

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğuştan gözyaşı kanalı olmayan Nurten Yüksel’e ameliyatla gözyaşı kanalı açıldı.


Gözündeki sulanma nedeniyle doktora başvuran Nurten Yüksel’in gözyaşını buruna ileten kanalı olmadığı için gözünde sulanma sorunu vardı. Yapılan ameliyatla Yüksel’e gözyaşı kanalı açıldı ve ameliyatı başarıyla tamamlandı.

 

Dünyada nadir görülen bir hastalık olması dolayısıyla ameliyatın da nadir yapıldığını söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hacı Murat Sağdık, gözlerinde çapaklanma ve sulanma olan hastaların bir göz uzmanına başvurmalarını önerdi.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aynur boztaş - 5 yıl önce
Benimde burunda kırık oluştu fark etmedim yıllar sonra geçirdiğim göz enfeksiyonu sebebiyle gözkanalım tıkandı birçok tedavi gördüm açılmadı 8 sene öyle çektim sıkıntıyı sonra ameliyat olmaya karar verdim ilk ameliyatım lazer oldu sadece tüp takıldı daha tüpler takılıyken 1aysonra tekrarladı ayımı tamamladım tüpler çıkarıldı 1 sene sonra ikinci ameliyatımı oldum hem açık hem tüp takıldı fakat buda başarısız oldu daha yani oldum ikincisini bir hafta olmadı aynı şikayetlerim tekrarladı bana yardımcı olun lütfen napabilirim çok çaresizim psikolojim bozuldu resmen