Gözlük Kullanırken Video Çekebilirsiniz!

Yeni Geco Mark 2 Gözlüğe takılabilen yüksek teknolojili bir cihaz.

Gözlük Kullanırken Video Çekebilirsiniz!
23 Ocak 2015 Cuma 07:35

GÖZLÜK KULLANIRKEN GECO MARK 2 İLE VİDEO ÇEK

Tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi gözüken bu ürün 2015'te piyasaya sürüldü. Üstün özelliklere sahip yeni nesil bir ürün. Sizde eğer aksiyon tutkunuysanız günlük hayatınızda vazgeçilmez bir parça haline gelecek. Cihazın üst kısmında bulunan tuşa basmak kamerayı kayda geçirmek için yapılması gereken tek şey.


Tuşa basıldığında üzerinde bulunan LED göstergesi yandığında ise sizin baktığınız yönü siz tekrar tuşa basana kadar hafızasına kaydediyor. 60 х 12 х 30 mm Boyutu, 20 gr ağırlığının da olmasıyla dikkat çeken cihaz, 100 derece görüş açısına ve de 1080pçözünürlüğe sahip. Yenilikçi bir başka özelliği de Saniyede 30 kare çekebilmesi. Göz alıcı bir başka özelliği ise temel donanım ve sınırlı çekim sürelerinin aksine Geco Mark 2 Ortalama 45 dakika video kaydediyor. Hafızayı genişletmekte SD kart sayesinde oldukça basit. Büyük boyut ve karmaşık kameralardan sıkılanlar için mükemmel bir tercih.


200 lira ile piyasaya çıkması öngörülen Geco Mark 2 gözlüğe takılabilecek kadar kompact tasarıma sahip olmakla birlikte 45 dakika video çekebilme kapasitesine de sahip olmasıyla kullanıcılara son dönemde kullanılan akıllı telefonların verdiği performansa sahip olduğunu kanıtlayan bir ürün. Üzerine SD kart yerleştirerek kameranın hafızasını genişletebilir ya da dâhili hafızayı kullanmak mümkün olabilir. Cihazı kullanmaya başlamak için sadece üzerindeki bir tuşa basmak yeterli oluyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.