Gözlük Hırsızı Kadın Tutuklanınca Gözyaşlarını Tutamadı...

Bursa'da erkek arkadaşıyla güneş gözlüğü çalan Kolombiya uyruklu kadın, tutuklanınca gözyaşlarını tutamadı.

Gözlük Hırsızı Kadın Tutuklanınca Gözyaşlarını Tutamadı...
11 Temmuz 2015 Cumartesi 14:45


Bursa'da, Kolombiyalı kadın hırsız K.J.T.J. ile erkek arkadaşı G.H.C. müşteri gibi girdikleri mağazadan güneş gözlüğü ve cep telefonu çaldılar. 3 bin TL değerindeki güneş gözlüğü ile cep telefonunu vitrinde göremeyen çalışanlar durumu polise bildirdi. Mağazaya gelen ve güvenlik kamerasını inceleyen polis, zanlıların kaçarken kullandıkları kiralık otomobilin plakasını belirledi. Zanlılar daha sonra Yalova'da kaldıkları otelde yakalandılar. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulandıktan sonra adliyeye çıkartılan K.J.T.J adlı kadın hırsız gözyaşlarını tutamadı.


500 liralık güneş gözlüğü 2 bin 500 liralık telefon çaldı!

Kolombiyalı turistler Bursa'da hırsızlık yapınca önce güvenlik kamerasına sonrada polise yakalandılar. önceki gün Bursa'ya gelen Kolombiyalı K.J.T.J (23) ile erkek arkadaşı G.H.C.(25) cep telefonu ve güneş gözlüğü satan bir mağazaya gittiler. Çalışanların bir anlık dalgınlığından yararlanan K.J.T.J. vitrinde bulunan 2 bin 500 TL'lik cep telefonu ile 500 TL faturası olan güneş gözlüğünü aldı.


Kiraladıkları otomobille kaçtılar…

Daha sonra mağazadan ayrılan turistler kiraladıkları otomobile binerek uzaklaştılar. Olay, cep telefonu ve güneş gözlüğünün çalındığını anlayan görevlilerin güvenlik kamerasını izlemesi sonucu ortaya çıktı. Belirtilen adrese gelen polisle güvenlik kameralarından zanlıların bindikleri otomobilin plakasını tespit ettiler. Yapılan araştırma sonucu Kolombiyalı turistler Yalova'da otelde yakalandılar.


Tutuklanınca gözyaşlarını tutamadı.

Bursa'ya getirilip sorgulanan K.J.T.J ve erkek arkadaşı "Hırsızlık" suçundan tutuklandı. K: J.T.J'nin emniyet müdürlüğünden çıkartılırken ve tutuklandıktan sonra gözyaşlarını tutamaması dikkat çekti.

Kaynak: sondakika.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.