Focals Akıllı Gözlük Tanıtıldı!

North isimli Amazon destekli firmadan yeni bir atılım geliyor. Akıllı gözlük konusunda devrimsel bir değişikliğe gitmeyi planlıyor.

Focals Akıllı Gözlük Tanıtıldı!
28 Ekim 2018 Pazar 17:30

Daha önce Thalmic Labs adı altında faaliyet gösteren firma, yeni akıllı gözlüklerini tanıttı. Amazon desteği ile Alexa tabanlı olarak çalışan gözlük, günlük olarak standart gözlüklerin yerini alması amacıyla tasarlanmış.

Camların üzerinde gizli holografik lensler mevcut. Bu gözlüğün devrimsel olarak nitelendirilmesinin sebebi ise numaralı gözlük camları ile de çalışabilmesi. Yani bu gözlükler, dışarıdan bakıldığında normal bir gözlük gibi görünmekte.
 
Gözlük, Alexa destekli olduğu için yapılabilecek oldukça fazla şey sunmakta. Navigasyon, anlık hava durumu bilgileri ve çok daha fazlasını Focals ile yapabilmektesiniz. Ses dikte özelliği ile arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyor, gözlüğe sesli komutlar verebiliyorsunuz.


 
Bunun yanında cihazı satın alırsanız, kutunun içerisinde bir de cihazı daha rahat kontrol edebileceğiniz küçük bir kumandaya sahip oluyorsunuz.

Gözlüğün fiyatı 999 dolar olarak belirlenmiş durumda. Buradan ürünün resmi sitesini inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.