Erol Harbi "Gözlük Kararı Geri Çekilsin"

"İnsanların gözlük ihtiyaçlarının önüne engel konulmaması gerekiyor"

Erol Harbi "Gözlük Kararı Geri Çekilsin"
05 Mayıs 2021 Çarşamba 13:22

Sabah Gazetesi Ekonomi bölümünden Metin Can'ın sorularına cevap veren Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi, gözlükçülere getirilmek istenen nöbetçilik uygulamasının geri çekilmesi gerektiğini belirtti.

05 Mayıs 2021 Çarşamba (Bugün) yayınlanan haberi aşağıda dikkatinize sunuyoruz: 

GÖZLÜK KARARI GERİ ÇEKİLSİN

Gözlükçüler de tam kapanmadan nasibini alınca vatandaşların bir kısmı mağdur oldu. Gözlük camı kırılan ya da numarasını değiştirmek isteyenler dükkânlar kapanınca sorun yaşadı.

SABAH'a açıklamalarda bulunan Opak Lens'in sahibi Erol Harbi, "Eczanelerde olduğu gibi gözlükçülerde nöbetçilik sistemi bulunmuyor. Gözlük de bir sağlık ürünüdür. Bu nedenle insanların gözlük ihtiyaçlarının önüne engel konulmaması gerekiyor.

İçişleri Bakanlığı bu konuda mağazaların açılmasına izin verse de Sağlık Bakanlığı'na bağlı İlaç ve Tıbbi Cihazlar Kurumu ile anlaşmazlık yaşanıyor. Bu nedenle hâlâ gözlükçüler kapalı" değerlendirmesinde bulundu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.