Engin Bulut : "Samsun Optisyen-Gözlükçüler Odasına Adayım"

"Siz değerli meslektaşlarımın bana ve yönetim kuruluma güvenmenizi, yapılacak olağan genel kurulda desteklerinizi esirgemeyeceğinizin bilinci içerisindeyim. "

Engin Bulut : "Samsun Optisyen-Gözlükçüler Odasına Adayım"
04 Şubat 2020 Salı 11:04

 Değerli Meslektaşlarım;

XI. Bölge Samsun Optisyen ve Gözlükçüler Odası'nın 14-15 Mart 2020 tarihinde SAMSUN-SİNOP-AMASYA-KASTAMONU-TOKAT-ORDU-GİRESUN-TRABZON-GÜMÜŞHANE-BAYBURT-RİZE-ARTVİN illerini kapsayan odaya kayıtlı olan optisyen ve gözlükçülerin katılımı ile olağan genel kurul kararı alınmıştır.

1980 yılında gözlükçülük ruhsatnamesini aldığım günden itibaren sektöre girmiş bulunmaktayım.1988 yılında Karadeniz Optisyen ve Gözlükçüler Derneği'ni kurarak faaliyete geçirdik. 23 yıl dernek başkanlığında bulundum. 2001-2008 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Optisyenlik bölümünde öğretim görevliliğini yürüttüm. 2006 yılında Sağlık Bakanlığının açmış olduğu gözlükçülük kursunda öğretim görevlisi ve sağlık bakanlığı temsilcisi olarak görevlendirildim.

17/03/2019 tarihin'de yapılan Türk Optisyen Gözlükçüler Birliği Kurulun'da geçici yönetim kurulu üyeliğine seçilip Genel Sekreter görevinde bulundum.

Siz değerli meslektaşlarıma sektörümüzün çok daha güzel yerlere gelmesi, birlik ve beraberliğimizi optisyen ve gözlükçü ayrımı yapmadan sağlanması, kurumlar nezlinde sorunlarımızın çözüme kavuşturulmasını, sizlerden gelecek sorunların el ele vererek çözüm yoluna gideceğimizi, meslektaşlarımı bir aile olarak görüp hareket edeceğime, yasaların bana ve yönetim kuruluna verdiği sorumluluk bilinci ile 5193 Sayılı Optisyenlik hakkında kanun, Türk Optisyen Gözlükçüler Birliğinin yönetmeliği ve ilgili yasalar dahilinde temsil edeceğime, çözüm süreci içerisinde şeffaf bir yönetim sergileyeceğime sizlerden gelecek mesleğimiz için her türlü öneri ve görüşlerinize açık olacağıma SÖZ VERİYORUM.

Siz meslektaşlarımızdan gelen dilek ve temennileriniz doğrultusunda XI. Bölge Samsun Optisyen ve Gözlükçüler Odası BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUMU AÇIKLIYORUM.

Siz değerli meslektaşlarımın bana ve yönetim kuruluma güvenmenizi, yapılacak olağan genel kurulda desteklerinizi esirgemeyeceğinizin bilinci içerisindeyim.

Sevgi ve Saygılarımla,

Engin BULUT

XI. Samsun Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkan Adayı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.