AKAY OPTİK’E 2018 Yılı Safi Ticari Kazanç ve Gelir Vergisi Ödülü

Optik sektörünün önde gelen gözlük camı üreticilerinden Akay Optik, 2018 Yılı Safi Ticari Kazanç ve Gelir Vergisi Ödülü kategorisinde bronz madalya ödülü almaya hak kazandı.

AKAY OPTİK’E  2018 Yılı Safi Ticari Kazanç ve Gelir Vergisi Ödülü
06 Şubat 2020 Perşembe 13:47

AKAY OPTİK’E
2018 Yılı Safi Ticari Kazanç ve Gelir Vergisi Ödülü

Optik sektörünün önde gelen gözlük camı üreticilerinden Akay Optik, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen törende 2018 Yılı Safi Ticari Kazanç ve Gelir Vergisi Ödülü kategorisinde bronz madalya ödülü almaya hak kazandı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından ortaklaşa düzenlenen “Üye Ödüllendirme Töreni”nde en çok vergi ödeyen, ülkeye en çok döviz kazandıran, en çok ciro elde eden ve en çok tescil yapan başarılı firmalar ve iş insanlarına farklı kategorilerde ödüller verildi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar ve birçok sanayici ve iş insanının katıldığı tören 5 Şubat 2020 Çarşamba günü, İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi.

Yüzde yüz yerli sermayeli optik cam üreticisi Akay Optik, 2018’da sağladığı yüksek performans ile ticari gelirlerini ve buna bağlı vergisel dilimini arttırarak “Yıllık Safi Ticari Kazan ve Gelir Vergisi “ dalında bronz madalya almaya hak kazandı.

İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) ve İzmir Ticaret Borsası'nın (İTB) ortaklaşa olarak ilk kez gerçekleştirdikleri bu önemli etkinlikte, Akay Optik’e sunulan ödülü, Akay Optik’in yanı sıra Opak Lens ve Cihan Medikal’in de Yönetim Kurulu Başkanı olan sektörümüzün önde gelen isimlerinden H. Erol Harbi aldı.

Erol Harbi, İzmir’in farklı iş alanlarındaki lider firmalarının ödül aldığı bu önemli etkinlikte Akay Optik’in de optik sektörünü temsil eden bir firma olarak yer ve ödül almasından gurur duyduğunu belirterek 2020’de daha da büyük başarılara imza atmak üzere çalıştıklarını ifade etti.

Törende konuşan Ticaret Bakanı Pekcan Türkiye'nin ihracatının Ocak ayında yüzde 6,1 artışla 14 milyar 765 milyon dolar seviyesine yükseldiğini belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ise Ege Bölgesi'nin hayvancılık ve tarım anlamında Türkiye'de önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, Dikili dışında 9 ilçede daha tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi kurulacağını bildirdi.

Biz de Optik Gazete olarak Akay Optik’i aldığı bu önemli ödül için kutluyor, yüzde yüz yerli sermayeli bir üretici olarak başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.