Engelsiz Yaşam İçin Bir Destek De Bizden!

Engelsiz Yaşam Fuarı EYAFEXPO, bu yıl 30 Kasım ile 03 Aralık 2017 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 11. holde 10. kez düzenlenecek. Opak Lens, 2016 Silmoİstanbul Optik Fuarı’nda “Gören Parmaklar” projesi ile başlattığı desteği 2017’de de sürdürüyor.

Engelsiz Yaşam İçin Bir Destek De Bizden!
28 Kasım 2017 Salı 15:24

Alanında dünyanın en büyük 6 organizasyonu arasında yer alan Engelsiz Yaşam Fuarı EYAFEXPO, bu yıl 30 Kasım ile 03 Aralık 2017 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi 11. holde 10. kez düzenlenecek.

Engelli ve bakıma muhtaç kişilerin yaşam kalitesini artıran yüzlerce ürünün sunulacağı fuarda ziyaretçiler, son teknolojileri de yakından tanıma fırsatı bulacak.

Fuar, bu yıl 30 Kasım Perşembe günü kapılarını açıp, dört gün boyunca misafirlerini ağırlayacak. Engelsiz Yaşam Fuarı organizasyonunda kendileri de özel olan ziyaretçiler, fuar alanına son derece detaylı tasarlanmış özel bir organizasyonla getirilecek.

Engellere Çözüm Getiren Sosyal Bir Platform!

Ulusal ve uluslararası ölçekte engellilere özel ürün, teknoloji ya da hizmet sunan kuruluşların tek çatı altında toplanacağı EYAFEXPO, konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla güçlü bir kamuoyu oluşturarak engelliler adına çözüm üretilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

EYAFEXPO, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri aynı çatı altında bir araya getirirken, bir yandan da engelli bireylerin yaşadığı sorunlara somut çözümler getiren sosyal bir platform olarak öne çıkıyor.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran son teknoloji ürünlerin ilk kez kullanıcı ile buluştuğu EYAFEXPO, bu yıl yine birçok yeni ürüne ev sahipliği yapacak. Katılımcılar; otobüs, tatil köyü, tekerlekli sandalye, ortez protez, görme engelli tableti, işitme cihazları, eğitim araçları gibi ürünlere uzanan farklı kategorilerde pek çok ürünle tanıştıracak.

Bu Buluşmada Engellilere Çok İş Var!

Türkiye’nin engelli iş gücü kaynağı ve özel istihdam bürosu olarak kar amacı gütmeden hizmet veren sosyal girişimcilik projesi ‘Engelsizkariyer.com’; Yasadikca.com ve Engelsiz Yaşam Fuarı işbirliği ile gerçekleşecek geleneksel Engelsiz Kariyer Günleri’17’de, iş arayan engelli adaylar ile engelli aday arayan firmaları yeniden bir araya getirecek.

Sabah 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ulusal ve uluslararası 20 firmadan 50’den fazla insan kaynakları profesyoneli ile engelli adaylar firma stantlarında mülakat için bir araya gelecek.

İletişim: Ceyda Saygıner -0 532 487 37 99
 

Görmeyen Gözlere Destek Oluyoruz

Opak Lens, 2016 Silmoİstanbul Optik Fuarı’nda “Gören Parmaklar” projesi ile başlattığı desteği 2017’de de sürdürüyor.
 

Görmemek Çalışmaya Engel Değil

Opak Lens kendi bünyesinde, görme engelli istihdamı yapmak istiyor. Bu sebeple, görme engelli dostlar için braille alfabeli kartvizitler bastırarak; fuardaki diğer ziyaretçiler aracılığıyla, görme engelli kişilerin ‘engelsiz’ bir şekilde kendilerine ulaşmasını planlıyor.

Görmeyen Miniklerin Yüzü Gülsün

Opak Lens, 30 Kasım-03 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Silmoİstanbul Optik Fuarı’nda, görme engelli çocuklara katkı sağlamak ve onların yüzlerini güldürebilmek için Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği iş birliği ile Silmoİstanbul Optik Fuarı boyunca sürecek olan bir bağış kampanyası düzenleyecek. Optik sektöründeki değerli ziyaretçilerin tüm bağışları, görme engelli çocukların ihtiyaçları için kullanılacak.

Optik Gazete Olarak Görme Engellileri Destekliyoruz

Biz de Optik Gazete olarak, görme engelli dostlarımızı yalnız bırakmıyor ve onları destekliyoruz. Bu kapsamda, Opak Lens’in bu iki önemli sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alıyoruz. Sosyal sorumluluk kampanyalarımıza destek olmak isterseniz sizleri, Silmoİstanbul Optik Fuarı'ndaki 9 numaralı salon B1- B2 ve B3 Opak Lens standlarımıza bekleriz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.