Elegance Kontak Lensleri İnternetten Satılmaz

Elegance ürünleri hiç bir şekilde internetten satışa sunulmamaktadır

Elegance Kontak Lensleri İnternetten Satılmaz
20 Ağustos 2021 Cuma 15:49

Elegance Ürünleri İnternette Satılmaz

5193 sayılı “Optisyenlik Hakkında Kanun” gereği kontak lenslerin yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından satışının yapılması gerekirken, maalesef yasal olmamasına rağmen günümüzde hemen hemen tüm markaların internetten online satışı yapılıyor. Bu durum optisyenlik müesseselerini ciddi bir haksız rekabetle karşı karşıya bırakıyor.

Renkli lens kullanıcılarının memnuniyetle ve yaygın bir şekilde kullandığı Elegance Silikon Hidrojel ve Renkli lensleri ile lens solüsyonlarının internette ve sosyal medya üzerinde satışı yoktur. Tüm Elegance ürünleri yalnızca optisyenlik müesseseleri tarafından satılmaktadır.

Türkiye’nin önde gelen tıbbi cihaz mümessillerinden biri olan Cihan Medikal, Elegance markası altında yer alan kontak lens ve lens solüsyon ürünlerini hiçbir zaman internet üzerinden satışa sunmamıştır. Bu kapsamda hem toplumun sağlığını korumak, hem de yasalara uygun şekilde hareket etme konusunda son derece titiz davranmıştır. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun yönetmelikleri kapsamında çalışan optisyenlik müesseseleri, İl Sağlık Müdürlükleri tarafından düzenli olarak denetlenmektedirler. Aynı şekilde denetim görmeyen internet sitelerinde satılan kontak lenslerin her zaman sahte, kaçak ve süresi geçmiş olma riskleri bulunmaktadır ve toplum sağlığı için ciddi bir tehdit oluştururlar.

Tüm Elegance ürünlerinin satışı %100 Müşteri Memnuniyeti kapsamında yapılmaktadır.

Sektörümüze saygı ile duyurur, sağlıklı günler ve iyi çalışmalar dileriz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.