Elegance Kontak Lensler 5 Adet Biomedix Maske İle Geliyor

Kontak Lens Kullanıcılarına Covid-19 İle Mücadelede Destek.

Elegance Kontak Lensler 5 Adet Biomedix Maske İle Geliyor
09 Eylül 2020 Çarşamba 10:21

Elegance kontak lensler 5 adet Biomedix cerrahi maske ile gönderilecek.

Covid-19 salgını mücadelesinde kontak lens kullanıcılarına destek olmak amacı ile Elegance marka kontak lensler Opak Lens tarafından bir ay süresince 5 adet Biomedix cerrahi maske ile beraber gönderilecek.

Cihan Medikal ürünleri olan renkli ve şeffaf lensler Elegance Freshcolors, Elegance Comfort, Elegance Comfort Toric, Elegance 55UV, Elegance Soft Colors, Elegance Elite, Elegance EyeArt, Elegance Reine, Elegance Fancy ve Safilens Presbyo 09 Eylül 2020 tarihinden itibaren 5 adet BIOMEDIX 3 Katlı cerrahi maske ile birlikte gönderilecek.

Opak Lens tarafından yapılan duyuruya göre optisyenlik müesseseleri verdikleri her kutu Elegance lens siparişi için 5’li OPP ambalajda Biomedix cerrahi maske alacaklar. 5 adet Biomedix maske gönderimi sadece tekil siparişlerde geçerli olacak, kampanyalı satışlarda geçerli olmayacak.

Cihan Medikal tarafından kendi üretim tesislerinde tam otomatik makinelerde ve Ultrasonic teknolojisi ile üretilen BIOMEDIX Cerrahi maskeler 3 katlı ve tüm uygunluk belgeleri alınmış olarak üretilip son kullanıcıya ulaştırılmakta, uygun fiyat seçenekleri ile satın alınabilmektedir.

Not: Bilindiği üzere Elegance ve Safilens ürünleri internet sitelerinde satılmamaktadır, sadece optisyenlik müesseselerinde satışı yapılmaktadır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.