Elegance 1- Day Günlük Şeffaf Lensler Türkiye'de

Elegance 1-Day günlük lenslerinin dağıtımı 23 Ağustos 2021 tarihinde Opak Lens tarafından başlıyor

Elegance 1- Day Günlük Şeffaf Lensler Türkiye'de
19 Ağustos 2021 Perşembe 16:12

Müjde!
Elegance Günlük Lensler Şimdi Türkiye’de…

Cihan Medikal optisyenlik müesseselerinden gelen talepleri göz önüne alarak Elegance günlük lensinin Türkiye’ye gelişini hızlandırdı. Elegance 1-Day günlük lenslerinin dağıtımı 23 Ağustos 2021 tarihinde Opak Lens tarafından başlıyor.

Cihan Medikal’in çok sevilen kontak lens markası Elegance’ın günlük lenslerinin dağıtımı 23 Ağustos'tan itibaren Opak Lens tarafından yapılmaya başlayacak.

Özellikle üstün konfora sahip oluşuyla Türkiye günlük kontak lens pazarında hızla öne geçeceği planlanan Elegance 1-Day, %57 su içeriğine sahip olmasının yanı sıra, aynı zamanda gün boyu kullanım rahatlığı sağlayan “BioMoist” formülüyle geliyor. Ürün “Radial Edge” teknolojisinin avantajlarını BioMoist'in ayrıcalıklı özellikleriyle birleştirerek gün boyu üstün konfor sağlıyor.

Yalnızca Optisyenlik Müesseselerinde Satılan Günlük Kontak Lens Markası:
Elegance 1-Day with BioMoist

Optisyenlik müesseselerinin, internetten yasal olmayan online kontak lens satışlarına karşı en büyük silahı olan Elegance marka lensleri bugüne kadar renkli ve şeffaf olmak üzere aylık, yıllık, 3 aylık ve 6 aylık seçeneklerle Türkiye pazarında satılmaktaydı.

Yalnızca optisyenlik müesseselerinde satılacak olan Elegance 1-Day günlük lenslerinin pazara girişinden çok kısa bir süre içinde ivmeyi tekrar optiklerden yana çevirmesi bekleniyor.

Elegance 1-Day’in Tüm Gün Konfor Sağlayan Ekstra Nemlendirici Özelliği: BioMoist

BioMoist formülü, birlikte gözün doğal gözyaşı filmini taklit eden hidroksipropil metilselüloz (HPMC) ve polietilen glikol (PEG) içeren nemlendirici bir solüsyon olup, bu üstün ıslatma maddelerinin kombinasyonu, lensin göze ilk yerleştirilmesinden sonra konforu optimize etmeye yardımcı olan yumuşak, ipeksi bir his sağlıyor.

Özel formüle edilmiş BioMoist solüsyonu, en çok ihtiyaç duyulduğu anda nemi serbest bırakarak tüm gün boyunca üstün konfor sağlıyor. BioMoist ayrıca lens yüzeyinde protein ve lipit birikmesine direnmeye yardımcı olan ve genel kullanım deneyimini daha da artıran benzersiz temizlik maddeleri içeriyor.

Elegance 1-Day with BioMoist adı ile pazara sunulan ürün, günlük kullan-at lenslerden oluşan 30’lu paketlerde satılacak. Ürün 8.6 temel eğrisi ve 14.30 mm çapa sahip olup eksi dioptrilerde -0.50 ile -06.00 arasında 0.25 aralıklarla büyürken 06.50 ile -15.00 diyoptriye kadar 0.50 aralıkla büyüyor. Artı diyoptrilerde yine 0.50 aralıklarla +0.50 ile +6.00 arasında numaralandırılıyor.

Cihan Medikal’in geniş gruplara yaptığı testlerden tam puan alarak geçen Elegance 1-Day günlük lensleri yine %100 müşteri memnuniyetine sahip olacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.