Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencileri Akay Rx Laboratory’i Ziyaret Etti

Optisyenlik bölümü öğrencileri öğretim üyesi Elif Aktekin eşliğinde 06 Haziran 2023 Salı günü Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezerek özel üretim gözlük camlarının imalat aşamaları hakkında detaylı bilgi aldılar

Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencileri Akay Rx Laboratory’i Ziyaret Etti
06 Haziran 2023 Salı 17:48

Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencileri Akay Rx Laboratory’i Ziyareti Etti

Opak Lens bünyesinde üstün kalite ve hizmet politikasıyla İzmir Bornova’daki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdüren AKAY Rx Laboratory son teknoloji freeform cihazlarında imal ettiği özel üretim camlarındaki başarısını devam ettirirken aynı zamanda üniversitelerin optisyenlik bölümü öğrencilerini de misafir ederek üretim aşamalarını yerinde görmelerini sağlıyor.

Ege Üniversitesi optisyenlik bölümü öğrencileri öğretim üyesi Elif Aktekin  eşliğinde 06 Haziran 2023 Salı günü Akay Rx Laboratory  üretim tesisini gezerek özel üretim gözlük camlarının imalat aşamaları hakkında detaylı bilgi aldılar.

Öğretim Üyesi Elif Aktekin eşliğinde Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezen öğrenciler, özel üretim progresif camların tüm imalat aşamaları ile siparişten son kalite kontrol ve teslimata kadar geçen süreçler hakkında İdari Yönetici Serhat Eldem’den detaylı bilgiler aldılar.

Rx özel üretim progresif camların optisyenlik müesseselerinden gelen sipariş süreçleri ve devamında son teknoloji ile üretim aşamalarını yerinde gezerek gören öğrenciler teorik olarak derslerinde gördükleri aşamaları bizzat uygulamalı görme şansı yakaladılar.

Akay Rx özel üretim progresif cam üretim tesisimizi ziyaret eden Ege Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğretim üyesi Elif Aktekin ve Optisyenlik bölümü öğrencilerine teşekkür ediyor ve mezuniyetlerinden sonra görev alacakları mesleklerinde başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

  

  


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.