‘DAĞA GÖZ DEĞİL YÜREK TIRMANIR!’

Güney Amerika'daki Sherman Dağı'na tırmanmak için hazırlıklara başladı...

‘DAĞA GÖZ DEĞİL YÜREK TIRMANIR!’
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:16

Görme engelli milli atlet Necdet Turhan, Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı TÜRGÖK yararına, Güney Amerika'daki Sherman Dağı'na tırmanmak için hazırlıklara başladı.

 

Necdet Turhan, destek vermek isteyenlerin TÜRGÖK hesaplarına bağış yapabileceğini belirterek "Dağa göz değil, yürek tırmanır. Görmeyenler için bir mum da siz Yakın" mesajı veriyor.

 

Necdet Turhan Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı (TÜRGÖK) Kabartma Kitap Projesine destek vermek amacıyla 2002'de New York Maratonu'nda koşarak başlattığı "Beş Kıtada, Beş Maraton, Beş Zirve" kampanyası çerçevesinde 17-22 Temmuz tarihleri arasında Amerika'nın Colarado Eyaletinde 4 bin 280 metre yüksekliğindeki Sherman zirvesine tırmanacak. Tırmanışın ekip liderliğini, ABD'de yaşayan Türklerin oluşturduğu Bridge To Turkey gönüllülerinden Hakan İnanoğlu yapacak.

 

5 KITA, 5 ZİRVE


Milli atlet Necdet Turhan, Desteklerin TÜRGÖK Hesahplarına yapılabilceğini belirterek "Dağa Göz Değil Yürek Tırmanır Görmeyenler İçin Bir Mum da Siz Yakın" pankartları ile birlikte Dağlar serisinin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. '5 kıtada 5 maraton, 5 zirve' projesi kapsamında maratonları tamamladık ve zirve tırmanışlarımız sürüyor. TÜRGÖK'ün kabartma kitap seçkisinin büyümesi için bu etkinliğe herkesin destek vermesini bekliyoruz" dedi.

 

kaynak : yeniasir.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.