Çorum’da Gözlükçüler Dernekleşti

Uzun süredir çalışması yapılan Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği, Çorum’da açıldı.

Çorum’da Gözlükçüler Dernekleşti
24 Mart 2016 Perşembe 09:02

 Çorum’da faaliyet gösteren gözlükçülerin katılımıyla Büyük Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, gözlükçülerin sıkıntıları ve dernek kurulması konusu masaya yatırıldı. Uzun zamandır çalışması yapılan dernek kurulumuna karar verilerek dernek yönetimi oluşturuldu.

Dernek Başkanlığına Mustafa Yıldırım getirilirken, Yasin Pehlivan Başkan Yardımcısı olarak seçildi. Genel Sekreter Erdal Akkaymak, Sayman Metin Saatçi, Yönetim Kurulu üyeleri de Murat Kurtoğlu, Hüseyin Aydın, Halil İbrahim Koçak ve Hakan Topal isimlerinden oluştu.

“Optik Camiasında Bir İlki Başardık”

Toplantıyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Yıldırım, “Kaliteli bir işbirliği oluşturduk. Aynı zamanda bir araya gelerek ortak sorunlarımıza çözüm bulunabileceğini göstermiş olduk. Optik camiasında bir ilki başardık.” dedi.

Başkan Yardımcısı Yasin Pehlivan ise, “Meslektaşlarımız bir çatı altında toplanması güzel bir oluşum. Bu şekilde sorunlar tek yumruk olarak giderilecektir ve her meslek grubu gibi gözlükçüler de sahipsiz olmayacaktır.” diyerek, derneğin Çorum'a hayırlı olması temennisinde bulundu.​

Kaynak: corumhakimiyet.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.