Çeksek Çeksek Ne Çeksek?

Yarışmamıza videolar geliyor... Siz çekime başladınız mı?

Çeksek Çeksek Ne Çeksek?
27 Ocak 2015 Salı 14:19


Video yarışmamıza videolar gelmeye başladı. Bazı katılımcılar da telefon ya da eposta yoluyla çekecekleri videolar için sorular soruyorlar. En çok sorulan soru "cep telefonuyla çeksek olur mu?" Olur.


Madem soru işaretleri var, onları buradan topluca yayınlayalım, katılımcılarımızın işini kolaylaştıralım istedik...


Videolarınızı ille de profesyonel kameralarla çekmeniz gerekmiyor. Burada önemli olan gözlük ve/veya kontak lensle ilgili mesajları doğru iletmek. En amatör koşullarla bile olsa daha çok kişiye gözlük ve kontak lensin sunduğu faydalar hakkında bilgi vermek.


Video yarışmamızın adı "Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" ama katılımcılar bu geniş konu çerçevesinde ikisinden birden bahsetmek durumunda değiller; sadece gözlükle veya sadece lensle ilgili videolar çekebilirler. İkisini birden içine alacak şekilde bir çalışma yapma şartımız yok.


Optik mağazalarda yaşanan sayısız ilginç olaylardan bir anıyı kurgulayarak filme alabilirsiniz. Kısa bir röportaj ile birçok mesajı aktarabilirsiniz. Videonuz gözlük ya da lensin faydasını ya da faydaları anlatan bir animasyon olabilir. Mini bir skeç yapabilirsiniz. Dram ya da komedi olabilir. İster güldürsün, ister düşündürsün, yeter ki sizin gözünüzden gözlük ya da kontak lensi anlatan bir video olsun. İzleyenlerde bir farkındalık oluştursun.


Hemen bu video yarışmasının amaçlarını hatırlayalım:


• Toplumun dikkatini gözlüğün ve kontak lensin sağlık ürünleri olduğuna çekmek.
• Kaliteli gözlük camı ve doğru şekilde kontak lens kullanmanın önemini vurgulamak.
• Güneş gözlüğü ve renkli lenslerin dahi kozmetik ürün olarak değil, sağlık ürünü olarak görülmesini sağlamak.
• Bu ürünlerin optik mağazalardan satın alınması gerektiğini anlatmak.

 

Bu kapsamda bir optik mağaza olarak sektörümüzün yaşadığı bir sıkıntıyı gözlük ya da kontak lens üzerinden alıp işleyebilirsiniz de. O kadar çok şey var ki anlatacak, sesimizi duyuracak, işte size büyük bir fırsat. Üstelik karşılığında çok güzel ödüller var.


Başta büyük ödülümüz Hyundai i10 olmak üzere ödüllerimizin her biri çok ilgi çekici, her biri birbirinden yararlı... Mesleki alanda kullanılacak olan Otomatik Kesme Makinası, Kalıpsız Cam Kesme Makinası, Kalıplı Cam Kesme Makinası, Fokometre, Çantalı Tornavida Seti gibi ödüllerimizin yanı sıra günlük yaşamda kullanılacak iPhone 6, iPhone 5 ve iPad 4 gibi ödüllerimiz de var. Neden birisi sizin olmasın?


Üstelik bu yıl ikinci yarışmayı düzenlediğimiz için geçmişi gözden geçirme şansınız da var! Geçen yılın "Kontak Lenslerimi Seviyorum" video yarışmasını izleyerek neler yapılmış, daha da neler yapılabilir gibi fikir alabilirsiniz.


http://www.optikgazete.com/galeri/kontak-lenslerimi-seviyorum


Haydi çekin, gönderin, hem eğlenin, hem araştırıp öğrenin, hem de mesleki sorumluluklarınızdan birini yerine getirip, sadece müşterilerinize değil tüm topluma anlatın...


Sevgilerimizle,

 

Yarışma katılım koşulları için tıklayınız...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.