Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Seçimleri Yapıldı

V. Bölge Bursa Opstisyen-Gözlükçüler Odası'nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı.

Bursa Optisyen-Gözlükçüler Odası Seçimleri Yapıldı
10 Mart 2020 Salı 12:34

Bursa'da optisyen ve gözlükçülerde seçim heyecanı

Bursa Optisyen ve Gözlükçüler Odası'nda hafta sonu seçim heyecanı vardı. Oda'nın ilk genel kurulunda, Kurucu Başkan Ergün Karaçanak güven tazeledi.

V. Bölge Bursa Opstisyen-Gözlükçüler Odası'nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde iki gün süren genel kurulda ilk gün (7 Mart 2020 Cumartesi), divan kurulu teşekkülü ve adayları açıklandı.

Genel kurulun İkinci günü ise (8 Mart 2020 Pazar) yapılan seçimlerde ise Oda'nun Kurucu Başkanı Ergün Karaçanak güven tazeledi.

Seçimlerin ardından enbursa.com'a geleceğe dönük değerlendirmelerde bulunan Karaçanak, şunları söyledi:

'KATILIM BİZİ MEMNUN ETTİ'

"Yeni kurulmuş bir oda. Biz kurucu başkan olarak bu safhaya kadar getirdik odamızı. Yüzde 95'lik bir katılım ile gerçekleştirdik başkanlık seçimimizi. Meslektaşlarımızın katılımı bizi çok mutlu etti. İşlerini güçlerini bırakıp oy kullanmaya geldiler. Seçimlerde listemin tamamı kazandı. Odamızdaki 329 üyemizin 306'sı oy kullandı ve 293 oy aldık.

'EN YÜKSEK HİZMETİ VERMEK İSTİYORUZ'

Bizim en büyük problemimiz iletişimsizlik. Bunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Mesleğimizin saygınlığını artırmak istiyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu ve İl Sağlık Müdürlüğüyle koordinasyonumuzu en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Ez az kayıp ile en yüksek hizmeti vermek istiyoruz. Meslek yasalarıyla ilgili düzenleme çabalarımız olacak. Bilecik, Yalova ve Bursa arasındaki koordinasyonu en iyi şekilde sağlayacağız."

Kaynak: www.enbursa.com/haber


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.