Burçlara Göre Gözlük Seçimi Nasıl Yapılır?

Burçlar gözlük seçimi konusunda oldukça faydalıdır, burçlara göre gözlük seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Burçlara Göre Gözlük Seçimi Nasıl Yapılır?
17 Ocak 2019 Perşembe 17:11

Güneş gözlükleri hem yaz hem de kış aylarında kullanılan önemli aksesuarların başında gelmektedir. Gözleri güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyan güneş gözlükleri şık bir aksesuar olması nedeniyle stili tamamlayan en önemli unsurlardandır.  Tarzınızı ortaya koyan güneş gözlüğü seçimi yaparken  -kıyafetlerinize veya yüz şeklinize uygun gözlük seçimi yapabilirsiniz.  Burçlar gözlük seçimi konusunda oldukça faydalıdır. Burçlara göre gözlük seçimi yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Koç Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Koç burçlarının genel özelliği heyecanlı olmalarıdır. Genel olarak cesur yapıya sahip olan koçlar canlı karakterlerini yansıtmayı çok severler. İddialı kişiler olması nedeniyle koç burcu güneş gözlüğü seçimini kırmızı çerçeveli gözlüklerden yana kullanmalıdır.  Güçlü bir güneş gözlüğü sayesinde koç burcu kişiler güçlü yanlarını da ortaya koyabilmektedir.

Boğa Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi

Boğa burcu kaliteye çok önem verir. Lüks boğa burcu için en önemli detaylardan biridir.  Boğa burcu kadınlar kaliteyi yakalamak adına para harcamaktan hiç çekinmez. Lüks markalar boğa burcunun tercihidir. Boğa burçları kaliteli gözlük tercih ederek uzun yıllar kullanmayı tercih etmektedir.  Zamansız güneş gözlükleri tercih ederek uzun yıllar gözlük alma gereksinimi duymazlar. Yuvarlak çerçeveli dayanıklı güneş gözlükleri boğa burcu için uygun bir seçim olacaktır.

Yengeç Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Yengeç burcu kadınları kendine yakışan gözlüğü takmayı tercih eder. Kesinlikle modayı takip edeceğim diye kendine uygun olmayan modelleri tercih etmez. Bulduğu güneş gözlüğü şimdiki döneme ait olabileceği gibi geçmiş dönemlere de ait olabilir.  Yengeç burcu kadınlar güneş gözlüğü seçimi yaparken genel olarak belli bir zamana ait moda haline dönüşen gözlükleri tercih etmeyi seçer. Vintage veya retro tarzı güneş gözlükleri yengeç burcu kadınlar için uygun modellerdir.

İkizler Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


İkizler burcu farklı olmayı çok seven bir burçtur. Farklı olanı seven ikizler burcu giyim konusunda unisex kıyafetleri çok sever. Kıyafetteki seçimlerini aksesuarda da devam ettiren ikizler burcu kadınlar farklı tarzlarını ön plana çıkarmaktan hiçbir şekilde çekinmez. İkizler burcu kadınları için altıgen güneş gözlükleri son derece ideal bir seçimdir.

Başak Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi

Zamansız güneş gözlükleri başak burcu kadınları için biçilmiş bir kaftandır. Mükemmel olmayı seven başak burcu kadınları modası hiçbir zaman geçmeyen farklı ve şık zamansız gözlüklerden çok hoşlanır. Kaliteli ürünler tercih etmeyi seven başak kadınları sade güneş gözlüklerini tercih etmektedir. Tercihini sadelikten yana kullanan başak kadınları şıklıktan kesinlikle ödün vermemektedir.

Aslan Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi

Gösterişli güneş gözlüğü modelleri aslan burcu kadınlar için idealdir. Normal bir gözlük yerine ihtişamlı gözlükleri sever. Klasik gözlükler kesinlikle aslan burcuna uygun değildir.

Akrep Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Akrep kadını için güneş gözlüğü seçimi önemlidir. Asil bir tavra sahip olan akrep kadınları genel olarak tercihini siyah gözlüklerden yana kullanır. Renkli güneş gözlükleri  kesinlikle akrep burcuna göre değildir.  Siyah asil bir renktir. Asaletten çok hoşlanan akrep burcu kadınları siyah gözlük sayesinde bu durumu rahatlıkla yansıtabilmektedir.  Akrep kadını keskin çizgilere sahip güneş gözlüklerini tercih etmektedir.

Terazi Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Terazi burcu güneş gözlüğü seçimi yaparken tercihini renkli camlardan yana kullanmaktadır. Açık tonlarda renkli camlar terazi burcu için uygundur.  Oval güneş gözlükleri terazi burcu kadınlara çok yakışmaktadır. Terazi burçları kararsız bir yapıya sahiptir. Terazi burçlarının kararsız yapılarını engellemek için camı birkaç renkten oluşan güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz.
 

Yay Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Orijinallik peşinde koşan yay burçları genel olarak göçebe tarzı çok sever. Seyahat etmekten çok hoşlanan yay kadınları güneş gözlüğü satın alırken maceracı yönünü ortaya koymayı çok sever.  Güneş gözlüklerini seçerken seyahatlerini içeren detayların yer alması yay burcu kadınları için inanılmaz bir ayrıntı olacaktır.  Orijinal bir güneş gözlüğü modeli bulduklarında gözlüğün modelinin, cam renginin veya yüzlerine yakışıp yakışmadığının hiçbir önemi yoktur.  Yay burcu kadınlar güneş gözlüğünü seçerken orijinal bir fikre sahip olmasına çok dikkat eder ve kendi tarzını yansıtan model seçmeye özen gösterir.
 

Kova Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Kova burcu kadınlar dikkat çekmeyi ve farklı görünmeyi çok sever. Kova burcu güneş gözlüğü satın alırken gözlüğün şekline çok önem verir. Cam rengi kova burcu kadınlar için ikinci planda kalmaktadır. Kova burcu kadınlar farklı, havalı ve tüm dikkatleri üzerine toplayan güneş gözlüğü modeli satın almayı tercih eder.
 

Oğlak Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Klasik güneş gözlüklerini çok seven oğlak burcu kadınları hiçbir zaman modasını yitirmeyen gözlük modellerini satın almayı tercih eder.  Karizmatik görünüm sağlayan güneş gözlüğü seçimi yaparken gerçekçi bir bakış açısı belirler. Oğlak kadını yeni moda güneş gözlüklerini tercih etmez. Onun yerine daha saygın ve modası geçmeyen güneş gözlüklerini tercih ederek farklı bir stile imza atar.
 

Balık Burcuna Uygun Güneş Gözlüğü Seçimi


Balık burcu romantizmden çok hoşlanır. Genellikle yaratıcı olduğu görülen balık burcu kadınları zarif bir duruşa sahiptir.  Romantik renkler balık burcu için son derece uygundur. Mavi, mor veya pembe tonlarına sahip güneş gözlükleri balık burcu kadınlar için son derece doğru bir seçimdir.  Genel olarak hayalperest bir karaktere sahip olan balık burcu kadınlar yuvarlak çerçeveli gözlükleri tercih etmelidir. Balık burcu kadınlar güneş gözlüğü seçimi yaparken gözlüğün boyutlarını doğru bir şekilde ayarlamaya dikkat etmelidir. Yüzün şeklinden ne ufak ne de büyük gözlükler tercih etmemeye dikkat edilmelidir.

Kaynak: www.sayende.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.