Bu Kedinin Tam 100 Güneş Gözlüğü Var

Kedisi için gözlüklere 6.200 dolar harcadı.

Bu Kedinin Tam 100 Güneş Gözlüğü Var
17 Nisan 2023 Pazartesi 11:39

Göz kapakları olmadığı için güneş gözlüğü takmak zorunda kalan kedi, şimdi 100 adet modaya uygun güneş gözlüğü koleksiyonuna sahip.

California'dan 55 yaşındaki Karen McGill, kedisi için gözlüklere 6.200 dolar harcadı.

California'dan 55 yaşındaki Karen McGill, tıbbi bir durum nedeniyle göz kapakları olmadan dünyaya gelen 10 yaşındaki Bagel'in sahibi.

Bagel artık gözlerini korumak için gözlük takmak zorunda güneş gözlüğü koleksiyonundaki birbirinden değişik ve ilgi çekici gözlüklerini takmaktan hoşlanıyor, özellikle de podyumda.

 

Tıbbi bir durum nedeniyle göz kapakları olmadan dünyaya gelen ve gözlerini korumak için güneş gözlüğü takmak zorunda olan Bagel 10 yaşında

Sahibi Karen, sevimli kedisi için güneş gözlüklerine 6.200 dolardan fazla harcadı ve Bagel'in en az yüz adet güneş gözlüğü olduğunu kabul ediyor.

Çift, karayolu seyahatinden keyif aldıkları için ABD genelinde en az üç karayolu seyahati yaptılar ve Bagel altı aylıktan beri Karen'a havayolu uçuşlarında da eşlik ediyor.

 

Bagel artık gözlerini korumak için gözlük takmak zorunda ama büyük koleksiyonundaki birbirinden ilginç modelleri takmaktan hoşlanıyor, özellikle de podyumda

Karen McGill's, 55, Kaliforniyalı, doğuştan göz kapakları olmadığı için güneş gözlüğü takmak zorunda kalan evcil kedi, şimdi 100 modaya uygun güneş gözlüğü koleksiyonuna sahip.

Bagel, havalı gözlükleri ile kamera için poz verirken bir dizi parlak renkli kıyafetler giyen modeller kadar havalı görünüyor.

 

Sahibi Karen, kürk bebeği için güneş gözlüklerine 6.000 dolardan fazla harcadı ve Bagel'in en az yüz çift güneş gözlüğü olduğunu kabul ediyor.

Bagel’in "Göz kapakları olmadan doğduğu için güneş gözlükleri tıbbi olarak gerekli" ancak, eğlenmek için taktığı başka güneş gözlüklerinden oluşan büyük bir koleksiyonu var.

Sahibi : 'Bagel çok eşsiz bir kedi ve diğer birçok hayvana karşı çok nazik. Onun fotoğraflarını ve videolarını çekmekten kendimi alamıyorum diyor ve ekliyor "İki kez New York Moda Haftası'na gitti ve LA Moda haftasında üç kez yürüdü, ancak sırada kesinlikle Paris var."

 

Bagel iki kez New York Moda Haftası'na gitti ve üç kez LA Moda haftasında yürüdü

İnsanlar onun bu kadar uzun elbiseler giydiğine ve moda haftasında olduğuna inanamıyor. Bunun gerçekten harika olduğunu düşünüyorlar ve her zaman onun nasıl bu kadar sakin ve soğukkanlı olduğunu soruyorlar.

"Her şey her zaman köpeklerle ilgili ve kedilerin her zaman yetersiz temsil edildiğini ve pek çok insanın kedileri küçümsediğini hissediyorum.

 

Kedinin sahibi Karen McGill's, New York'ta yürüdükten sonra gözünü Paris Moda Haftası'nda yürüyüşe dikiyor.

İnsanlardaki bu klişeyi kırmaya ve onlara kedilerin de köpekler kadar harika hayvanlar olduğunu göstermeye çalışıyorum.

 

Karen, Bagel'in benzersiz bir kedi olduğunu ve karşılaştığı diğer birçok hayvana karşı 'çok nazik' olduğunu söyledi.

Ancak, büyük markaların hala Bagel gibi kedilerle sorunları olduğunu ve onunla çalışmadıklarını fark ettim.

"Bir gün kalıpları kırabileceğimizi ve Bagel gibi kedileri mağaza vitrinlerinde temsil edebileceğimizi umuyorum."

 

Kaynak: www.dailymail.co.uk


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.