"Bu Gün Mesleki Geleceğinizin İnşası Adına Fevkalade Öneme Sahip"

Bazı çevrelerden ilgili tasarının Kanunlaşması sürecini engelleme gayretleri hız kazanmıştır.

"Bu Gün Mesleki Geleceğinizin İnşası Adına Fevkalade Öneme Sahip"
10 Kasım 2017 Cuma 16:28

"Değerli Meslektaşlarım,

Sizler adına uzun bir süredir büyük bir titizlik ve sabırla yürütülmekte olan çalışmalar neticesinde, Oda ve Birlik Kanun Tasarımız, ilgi komisyon çalışmalarında tamamlanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul gündemine gelmiştir.

Ancak bu noktada; sizlerce malum çevrelerden gelen ve ilgi tasarının Kanunlaşması sürecini engelleme gayretleri de hız kazanmıştır. Bu nedenle siz değerli optisyen ve gözlükçü meslektaşlarımın Oda ve Birlik Kanun Tasarımızın bir an önce Plan ve Bütçe Komisyonundan geçtiği haliyle  yasalaşmasını hür iradenizle arz ve talep ediyor olduğunuzu ifade etmeniz yerinde olacaktır. 

www.bimer.gov.tr adresine girerek haber ekinde yer alan yazı metnini göndermeniz, bu gün için mesleki geleceğinizin inşası adına fevkalade öneme sahiptir. 

Şimdiden göstereceğiniz hassasiyete teşekkür eder, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.

Oda ve Birlik çalışmalarına katılan Başkanlar adına"

Mahmut YETİM

Bimere Gönderilecek yazı için tıklayınız:

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.