Bu Gözlük İle İlgili Düşünceleriniz 180 Derece Değişebilir!

Size Demir Adam Zırhının İçerisindeymişsiniz Gibi Hissettiren Gözlük..

Bu Gözlük İle İlgili Düşünceleriniz 180 Derece Değişebilir!
23 Haziran 2015 Salı 06:40

Hepimiz bir an bile olsa o zırhın içine girmek hiç olmadı o zırhla karşı karşıya gelmek isteriz. Belki zırhın içine giremeyebilirsiniz ama içindeki teknolojiyi kullanabilirsiniz.


Başrolünü Robert Downey JR.'ın üstlendiği Demir Adam nam-ı diyar IronMan filmi çıktığı günden bu zamana kadar en çok yankı uyandıran filmlerden bir tanesi. Bu filmi bu kadar iyi yapan şeylerin en başında tabi ki IronMan zırhı var. Kusursuz tasarımı ve üstün teknolojileri ile zırh filmin hayranlarının neredeyse hepsinin hayallerini süslüyor.

Yeni çıkan bu gözlük ile belki o zırhın içerisine giremeyebilirsiniz ama Tony Stark'ın akıllı yardımcısı JARVIS'in size sunduklarına sahip olabilirsiniz.


"The original Illuminated Cyber goth visor Iron Man J.A.R.V.I.S. neon pink" adı ile satılan üründe durum çubukları, hedef noktası ve hatta neon ışıklandırmalar mevcut. Fakat tüm bu işaret ve çubukların hiçbiri animasyonlu değil. Yani camın ya da plastik plakanın üzerine lazerle IronMan'in zırhının içerisinden bakınca görecekleriniz çizilmiş. (Teknoloji de bir yere kadar)

Yani sandığınız gibi hedef seçme, kişinin GBT'sine bakma enerji durumu gibi özellikler yok. İçerisinde bulunan iki adet LED ile aydınlatılan gözlük size sadece zırh hissiyatını yaratmak için üretilmiş.


İtiraf etmeliyiz ki kostüm partilerinin vazgeçilmezi olacak ürün fazla fütüristik duruyor. Yaklaşık 70 Dolar'lık fiyatı da hesaba katınca ürün hakkındaki düşünceleriniz 180 derece değişebilir. İncelemek ya da almak isteyen arkadaşlarımız ilana ulaşmak için buraya tıklayabilirler.

Kaynak: webtekno.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.