Bu Görseli Sektörün Dikkatine Paylaşıyoruz!

İnternet Satışları İle Kim Mücadele Edecek?

Bu Görseli Sektörün Dikkatine Paylaşıyoruz!
17 Mart 2020 Salı 15:50

Ankara Optisyen-Gözlükçüler Odası yönetimine yeni seçilen bir şahsın sahibi olduğu Optisyenlik Müessesesi instagram sayfasında bu görsel paylaşılıyor.

Sektörümüzün yıllardır mücadele ettiği bütün sorunlarına ve özellikle internet satışlarına çözüm olacağını düşündüğümüz odaların yönetimine seçilen ve seçilecek kişiler konusunda ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini bu paylaşılan görsel bir kez daha bize hatırlattı.

Görseli optik sektörünün dikkatine sunuyor, yorumu size bırakıyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EROL HARBİ - 4 yıl önce
Ümüt Korkmazer senin yaptığın tek kelime ile FIRSATÇILIK tır Ankara Oda yöneticisi bunu yaparsa diğer optikler ne yapar, yasa çerçevesinde YAPAMAZSIN,Seçilmiş olmanın sorumluluğu sana avantaj sağlamadığı gibi diğer meslektaşlarına da örnek olmayı gösterir.
Avatar
Erol Harbi - 4 yıl önce
yazıklar olsun! işte bu yüzden yıllardır mücadele ettiğimiz yasadışı internet satışları engellenmiyor.dernek yöneticisi de olsan oda yöneticisi de olsan biz doğru kişileri seçmediğimiz sürece bu haksız kazanç devam edecektir.
Avatar
İsmet özbaşı - 4 yıl önce
Eksik olmuş evden optik gözlük siparişi alınır dememiş!!
Avatar
Ümüt korkmazer - 4 yıl önce
Değerli meslektaşlarım burada yapılan corona virüs nedeni ile vatandaşa hukuki çerçevede elimizden geldiğince yardımcı olabilmek
Fakat görüyorumki yanlı medya sahipleri kendilerini para ve güçle ifade edenler fırsatı hiç kaçırmayıp puan toplama peşindeler unutmasınlarki bizler insanların gönlünde yer yaptık bu öyle parayla pulla güçle yıkılmaz sizin attığınız taşları ben size tekrar atmıyorum ayaklarım altına alıp yükseliyorum eğer adaysan karşıma meydanlara çık belden aşağı vurma demokratik savaşalım öyle ticari işleri karıştırarak bu işler çözülmez Sevgili Kardeşim
Avatar
Osman Ekinci - 4 yıl önce
Böyleleri oda yöneticisi ise vay halimize. Cezası ne ise verilsin,oda yöneticiliği elinden alınsın, kapatma cezası verilsin. Cezalar daha sert olsun. Böylelerine hiçbir bayi lens,gözlük çerçevesi satmasın. Yazıklar olsun sana.Böylelerini meslekten ihraç edeceksin