Bu destek kampanyasının Türkiye genelinde bulunan tüm Optisyen-Gözlükçüler odaları ile beraber koordineli olarak yapılmasını istiyoruz…

Opak Lens, Cihan Medikal ve Akay Rx Laboratory olarak afet bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza destek olabilmek adına ihtiyaç sahiplerinin numaralı kontak lens ve gözlük camlarını karşılıyoruz.

Bu destek kampanyasının Türkiye genelinde bulunan tüm Optisyen-Gözlükçüler odaları ile beraber koordineli olarak yapılmasını istiyoruz…
13 Şubat 2023 Pazartesi 14:47

                                                                        DUYURU!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve maalesef 10 İlimizi de etkileyen depremden dolayı çok üzgünüz…

Sosyal medyada, optisyen ve firmaların münferit yardım çabalarını görmekteyiz. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi adına sivil toplum kuruluşlarımızın daha iyi organize olacağına eminiz.

Bu destek kampanyasının Türkiye genelinde bulunan tüm
Optisyen-Gözlükçüler odaları ile beraber koordineli olarak yapılmasını istiyoruz…

Opak Lens, Cihan Medikal ve Akay Rx Laboratory olarak afet bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza destek olabilmek adına ihtiyaç sahiplerinin numaralı şeffaf kontak lens (üreticisi olduğumuz Elegance markalı)  ve gözlük camlarını karşılıyoruz.

Vatandaşlarımız optik mağazalar üzerinden TC Kimlik ve İsim-Soy isimleri ve AFAD kurumundan aldıkları belge ile birlikte kırılan gözlük camlarını veya  (-) (+) 4 numara üzeri yüksek astigmatlı kontak lenslerini ücretsiz temin edebilirler.

Depremzede vatandaşlarımız için başlattığımız bu destek kampanyasının istismar edilmesini ve kötüye kullanılmasını önlemek adına
Optisyen-Gözlükçüler odalarından desteklerini rica ederek hassasiyetlerini bekliyoruz.

Optik mağazalar kontak lens ve gözlük camlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması adına Opak Lens ve Cihan Medikal Şubelerinde bulunan çalışma arkadaşlarımızdan ve
Optisyen-Gözlükçüler odaları ile irtibat kurabilirler.

Not: Desteğimiz tüm Türkiye’de bulunan depremden zarar görmüş vatandaşlarımız için geçerlidir. Türkiye genelindeki şubelerimizde bulunan yetkili arkadaşlarımız sizlere konu ile ilgili yardımcı olacaktır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.