Bora Gencer'in Yeni Albümü Yeni Gözlük Markası İle Geliyor

Bora Gencer Yaza, Yeni Şarkısı ve Yeni Gözlükleri ile Merhaba Diyor

Bora Gencer'in Yeni Albümü Yeni Gözlük Markası İle Geliyor
31 Mart 2023 Cuma 17:25

Pop müziğin ünlü ismi Bora Gencer, uzun bir aradan sonra  8+1 adını verdiği arşivlik bir albümle müzikseverlerle buluşuyor.

Albüm sürecinde hem caz müziğinin duayen ismi, babası Bozkurt İlham Gencer’in zorlu tedavi süreciyle ilgilenen hem de stüdyo çalışmalarını aksatmayan yakışıklı popçu, romantizm, melankoli, neşe ve aşkın harmanlandığı bu albümde hem geçmişten hem günümüzden esintiler sunuyor.

YENİ ALBÜM YENİ GÖZLÜK MARKASI İLE GELİYOR.

Ayrıca Bora Gencer, kendi ismi ile adlandırılacak olan “By Bora Gencer” markalı gözlüklerini de bu yaz kullanıcılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Gözlük camlarında Opak Lens GP PLUS UV400 aynalı ve aynasız seçeneklerinin kullanılması planlanıyor.

Sanatçı, Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı “Hayri Erol Harbi” ile yaptığı görüşme de “By Bora Gencer” markalı gözlüklerini de takarak Erol Harbi ile birlikte renkli görüntüler verdi.

Kendisine Optik Gazete olarak çıkaracağı yeni albümünde ve “By Bora Gencer” gözlük marka çalışmasında başarılar diliyoruz…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aynur - 1 yıl önce
Bekliyoruz