Beyoğlu'na 100 Yataklı Göz Hastanesi Geliyor!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek.

Beyoğlu'na 100 Yataklı Göz Hastanesi Geliyor!
26 Eylül 2018 Çarşamba 14:59

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri olan İstanbul'a modern bir göz hastanesi yaptırıyor. 100 yataklı yeni göz hastanesi 56 poliklinikle hizmet verecek. 

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi için ihale sürecini tamamladı. Modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak. 

Hem poliklinik hem de yataklı sağlık hizmeti verilecek hastane 3 blok, 9 kat şeklinde hayata geçirilecek. Hastanede, içinde tuvalet ve banyosu bulunan 19’u tek kişilik, 39’u çift kişilik oda, 10 ameliyathane, 18 genel yoğun bakım yatağı ve 56 poliklinik yer alacak.  İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi projesinde, 12 araçlık açık, 161 araçlık kapalı otopark planlaması da yapıldı.

Kaynak: Emlak Kulisi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.