Beylikdüzü Belediyesi'nden Engellilere Ücretsiz Göz Muayenesi

Engelli vatandaşlara ücretsiz göz muayenesi Beylikdüzü Belediyesi'nin girişimleriyle gerçekleşiyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nden Engellilere Ücretsiz Göz Muayenesi
09 Haziran 2015 Salı 13:35

Beylikdüzü içerisindeki engelli bireylere ücretsiz göz muayenesi imkanı sağlandı. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Bürosu ve Birinci Göz Hastanesi işbirliğiyle yapılan kampanyada, Engelliler Bürosu'na kayıtlı olan tüm engelli bireyler, istedikleri an belediye ekipleri tarafından randevuları alınarak muayeneye götürülecek.

Ayrıca ameliyat yapılması gerekli görülen hastalara da ameliyet ve ameliyat tetkikleri için yüzde elli indirim sağlanacak.

Ulaşım Belediye Tarafından Sağlanacaktır.

Beylikdüzü Belediyesi'nin girişimleriyle gerçekleşen kampanya yaklaşık bir yıl sürecek ve bu süre zarfında büroya kayıtlı tüm engelli bireyler istedikleri zaman muayene olabilecekler. Yaklaşık 2000 engelli vatandaşın kayıtlı olduğu büro üzerinden gerçekleşecek muayene işlemlerine, talep eden vatandaşların ulaşımı belediye tarafından sağlanacak.

Detaylı bilgi almak isteyenler Engelliler Bürosu'nu veya (0212) 855-65-75 numaralı telefondan Birinci Göz Hastanesi'ni arayabilirler.


Kaynak: haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.