Bausch + Lomb Beta Optik İşbirliği

Bausch + Lomb 2018 optik kreasyonunu optik piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

Bausch + Lomb Beta Optik İşbirliği
04 Ağustos 2017 Cuma 16:36

Dünya gözlük  devlerinden  biri daha Türkiye  optik  sektöründeki yerini  alıyor.  Bausch  +  Lomb 2018  optik  kreasyonunu optik piyasasına sunmaya hazırlanıyor.

 
Bausch + Lamb ve Beta Optik, B+L gözlük çerçeveleri ve güneş gözlükleri  dağıtım ve pazarlaması için  distribütörlük  anlaşması imzaladı. Bu tek ve yetkili distribütörlük anlaşması Türkiye ve birkaç Avrupa ülkesini  kapsamaktadır. ilerleyen  yıllarda  büyümesi beklenen bu işbirlikteliğinin  yurtdışı ayağının detayları lansmanlar yapıldıkça duyurulacaktır.
 
1853 yılında kurulmuş ve optik çerçeve denince akla gelen birkaç markadan biri olan Bausch+ Lomb, son yıllarda adını özellikle göz sağlığı ve medikal alanında duyurmaya devam ettirmiş ve son yıllardaki genişleyen iş platformu ve firmanın bu konudaki bilgi, tecrübe ve uzmanlığı göz önüne alındığında optik gözlük çerçevesi ve güneş gözlüğü sektörüne bıraktığı yerden yeniden hızlı bir giriş yapmaya karar vermiştir.
 
Türkiye gözlük camı sektörünün önemli  yapıtaşlarından Beta Optik, Bausch + Lomb gözlük çerçeveleri ve güneş gözlükleri dağıtımı  için sıradışı  bir satış ve pazarlama yöntemi uygulamaya hazırlanıyor.
 

 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.