Ayhan Demircan Başkanlığa Adaylığını Açıkladı

"Elimizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir!"

Ayhan Demircan Başkanlığa Adaylığını Açıkladı
30 Eylül 2019 Pazartesi 13:07

Ayhan Demircan İstanbul Optisyenler - Gözlükçüler Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Türkiye'nin çeşitli illerinde kurulan 20 Optisyen - Gözlükçüler odalarına üye kayıtları devam ederken sürecin tamamlanması ile kurucu oda başkan ve yönetim kurulları yerine yapılacak olan asıl yönetimler için başkan adayları çıkmaya başladı. Uzun yıllardır İstanbul'da Optisyenlik müessesesi işleten ve Optisyen.com ekibinden tanıdığımız Optisyen Ayhan Demircan 1. Bölge İstanbul Optisyenler - Gözlükçüler Odası başkanlığına aday olduğuna açıkladı.

Adaylığı ve yönetime seçildikleri takdirde yapacakları konusunda detaylı bir web sayfası hazırlayan Ayhan Demircan burada önemli açıklamalarda bulunuyor.

http://www.ayhandemircan.com/

"NEDEN ADAYIM?

Buyrun Sektörümüzü Beraber Yönetelim.

Daha önceki platformlarda ‘’Bizleri yönetebileceğine inandığımız dürüst ve sicili temiz, kişisel kavgalardan uzak olan meslektaşlarımızı seçimlerde destekleyeceğimizi ‘’ beyan etmiştik.

An itibariyle görmekteyiz ki meslektaşlarımız değişim taraftarı olmakla beraber, umut ışığı olarak yeni yöneticiler yeni kadrolar arzu etmektedir.

Nitekim mevcut yöneticiler ve denenmiş isimler dışında yönetici adayları ve yönetim kadroları da aday olmamıştır. O halde elimizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir!

Bizlerde meslektaşlarımız gibi düşünmekteyiz.

Yıllardır birikmiş, aşılmayı bekleyen sorunlarımızdan hepimiz şikayetçiyiz. Şimdiye kadar sektör temsilcilerimizin de ne kadar başarılı olup olmadıkları hepimizce bilinmekte.

Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu, dürüstlük ve şeffaflık ilkesini benimseyerek İstanbul Optisyenler ve Gözlükçüler Odası Başkanlığına talip olduğumu açıklamak isterim.

Amacım sektöre yeniden ivme kazandırmak üzere,  ortak akılla örnek bir oda yönetimi oluşturmaktır. Bu Oda  yönetimi üye meslektaşlarımızla birlikte mücadele etmeyi organize olmayı ve başarmayı amaçlamaktadır.

BENDE VARIM diyen her meslektaşımla bir araya gelerek bu sektörü en güzel şekilde yönetmeye aday olduğumu bildirir saygılarımı sunarım."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.