ATO Toplantısında Erol Harbi’ye ‘Mesleğe Katkı’ Plaketleri Takdim Edildi

21 Mayıs’ta İstanbul’dan başladığı yürüyüşünü 31 Mayıs’ta Ankara’da tamamlayan Erol Harbi, 1 Haziran 2018’de 7406 imzayı Sağlık Bakanlığı’na teslim ettikten ve optik sektörü mensupları ile Anıtkabir‘i ziyaret ettikten sonra Ankara Ticaret Odası’ndaki, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü toplantısına katıldı.

ATO Toplantısında Erol Harbi’ye ‘Mesleğe Katkı’ Plaketleri Takdim Edildi
04 Haziran 2018 Pazartesi 16:35

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü ATO Toplantısında Erol Harbi’ye ‘Mesleğe Katkı’ Plaketleri Takdim Edildi

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü’nde ATO toplantısında, ‘mesleğe olan katkılarından dolayı Ankara Ticaret Odası (ATO) 66. Gözlükçüler Komitesi ile  Optisyen.com ekibi Erol Harbi’ye plaket takdim etti.
Toplantının açılış konuşmasını, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sayın Gürsel Baran gerçekleştirdi. ATO Başkanının ardından, “Yasal Olmayan Optik Ürün Satışları” hakkında Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi kürsüye çıkarak, 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü’nün önemi ve optik sektörünün sorunları hakkında açıklamalarda bulundu. Erol Harbi, İstanbul'dan Ankara'ya yürüme nedenlerini anlattıktan sonra Türkiye’deki optik sektörü mensuplarından ‘Korsan Lens Satışına Hayır’ demek amacı ile toplanan 7406 imzayı teslim ettikleri Sağlık Bakanlığı’ndan, bu sorunlarla ilgili olumlu geri dönüşler olacağını umduklarını açıkladı.



Toplantıda ayrıca Optisyen Ramazan Özer, Öğretim Görevlisi Turgut Çakar ve Avukat Suat Şimşek, optik sektörünün sorunları hakkında bilgiler verdiler.

Toplantının sonunda, ATO Meslek Komiteleri Müdürlüğü’nden Deniz Boztepe yaptığı konuşmada, Erol Harbi’yi gerçekleştirmiş olduğu “ Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünden dolayı takdir ettiklerini belirterek, “Erol Harbi’yi sadece fiziksel çabası için değil aynı zamanda medeni cesaretinden dolayı, “korsan lens satışı ile ilgili verdiği mücadele ve attığı somut ‘adımlar’ için tebrik ediyoruz. Ayrıca gözlük sektörünün geleceği, gözlükçü/optisyenlerin haklarını korumak, yerli ve milliye sahip çıkmak adına “İstanbul-Ankara yürüyüşünüz için teşekkür ederiz bu sebeple de, ATO 66. Gözlükçüler Meslek Komitesi olarak Erol Harbi’ye bir plaket takdim etmek istiyoruz” dedi.





ATO 66. Gözlükçüler Meslek Komitesi adına Erol Harbi’ye plaketini, Sayın Suat Dedekargınoğlu, Sayın Turgay Kılıç ve Sayın Hulusi Yetim takdim etti.  ATO 66. Gözlükçüler Meslek Komitesi meclis üyelerinden plaketini alan Erol Harbi, “Gurur duyduğunu belirterek, “Harekete geçmek gerekiyor. Eğer siz de bir şeylerin değişmesini istiyorsanız muhakkak harekete geçin, benim tavsiyem bu…” dedi.





ATO 66. Gözlükçüler Komitesi’nin ardından Optisyen.com ekibi adına Sayın Ayhan Demircan da Erol Harbi’ye, “Korsan Lens Satışına Hayır” yürüyüşünden, internetten yasal olmayan lensler ile mücadelesinden ve mesleğe olan katkılarından dolayı plaket takdim etti. Ayhan Demircan plaketi Erol Harbi’ye verirken, “Mesleğimizin geleceğini şekillendirmek adına yapmış olduğunuz bu yürüyüş için çok teşekkür ederiz” dedi.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.