Atanamayan Sağlıkçılar Eylem İçin Buluşuyor!

Atanamayan sağlık çalışanları bugün eylemde; Türk Sağlık - Sen eylemi destekliyor...

Atanamayan Sağlıkçılar Eylem İçin Buluşuyor!
08 Ağustos 2015 Cumartesi 09:13


250 bin genç sağlık çalışanı atanmayı bekliyor. Sağlık Bakanlığı’nın ise 1 yılda yaptığı atama sayısı ortalama 12 bin civarında... Bu da yetmiyor atanamayan sağlık çalışanları varken yabancı sağlık personeli peşinde koşuluyor!


Taşeronlaşma ile çağdaş kölelik düzeni sağlık kurum ve kuruluşlarında kurulmak isteniyor. Eğitimini gördüğü alanlarda devletinin verdiği görevle milletine hizmet etmek isteyen gençlerimize ise sırt çevriliyor.

Bu yanlış politikaları protesto etmek ve Sağlık Bakanlığı’nın daha fazla personel alımının gerçekleştirmesini istemek için atanamayan sağlık çalışanları 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü, saat 14:00’de Sağlık Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacaklardır.


Türk Sağlık-Sen olarak bu haklı mücadeleyi destekliyor ve atanamayan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. 



Kaynak: haberterapi.com

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.