Arabayı Kazanma Şansınız Çok Yüksek!

Yarışmaya Katılım Süresi Uzatıldı

Arabayı Kazanma Şansınız Çok Yüksek!
04 Mart 2015 Çarşamba 15:07

"Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" konulu video yarışmasına katılım sayısı çok düşük olduğundan, yarışma süresi uzatıldı.


"Gözlüğüm ve Kontak Lensim, Benim Vazgeçilmezlerim" isimli video yarışmamıza başvuru sayısının düşük olması nedeniyle katılım süresi uzatılmıştır. Gelen videoların sayısının azlığı ödüllerin kazanılması yönünde katılımcıların şansının yüksek olmasına yol açmaktadır. Bu yüzden katılmak isteyen kişilerin bu fırsatı kaçırmadan hemen video çekimine başlamalarını öneririz.


Daha önce duyurduğumuz yarışma son katılım günü olan 5 Mart 2015 tarihi 5 Nisan 2015'e kadar uzatılmıştır.


Video yarışmasının şartlarına uyarak videolarını zamanında gönderen katılımcıların videoları daha önce bildirildiği şekilde 5 Mart 2015'den itibaren gösterime alınacak ve oylamaya açılacaktır. Bu şekilde, zamanında video teslimi yapan katılımcıların uzatmadan etkilenmeden avantajlı olmalarına dikkat edilmiştir.


Uzatma tarihine kadar olan 1 ay içinde gönderilen videolar da gönderildikten sonraki 24 saat içinde oylanmak üzere gösterime açılacaktır. Videolarını erken teslim eden kullanıcılar oylama için gün avantajı elde edeceklerdir.


Yarışmaya katılan video sayısının düşük oluşu, büyük ödül Hyundai i10 ve diğer ödüllerin kazanma şansını çok yükselttiği için tüm optik mağaza çalışan ve işverenlerini ve optisyenlik programı öğrencilerini bu fırsattan yararlanmaya davet ediyoruz.

 

Video Yarışması Katılım Koşulları

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.