Antalya Mahallelerinde Göz Taraması…

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi'nin, sağlık tırı ile mahallelerde gerçekleştirdiği göz taramaları yeniden başlıyor. Geçen yıl 31 mahallede 5 bin 589 vatandaşa ulaşan Kepez Belediyesi, bu yıl 35 mahalleye ücretsiz sağlık hizmeti götürecek.

Antalya Mahallelerinde Göz Taraması…
30 Eylül 2018 Pazar 17:35

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün sağlık tırı, her yıl Kepez'in farklı noktalarına ulaşarak vatandaşın ayağına sağlık hizmeti götürüyor. Özelikle şehir merkezine uzak, köyden mahalleye dönüşen dezavantajlı noktalara ulaştırılan sağlık hizmeti ile vatandaşa erken teşhis ve tedavi için çözüm yolları sunuluyor. Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi'nin uzman ekibi, bu yıl da haftanın iki günü farklı mahallelerde taramalar gerçekleştirecek.

Kepez Belediyesi sağlık tırı, Salı ve Perşembe günleri, çağın yeniliklerini takip eden cihazlar ile Kepez'in 35 mahallesinde göz taraması hizmeti verecek. Geçen yıl 31 mahallede 5 bin 589 vatandaşa ulaşan Kepez Belediyesi, bu yıl 35 mahalleye ücretsiz sağlık hizmeti götürecek. Altınova Düden Mahallesi ile 9 Ekim Salı günü yeniden başlayacak olan ücretsiz göz taramaları, her Cuma günü de ilçedeki okullarda devam edecek.

Kaynak: Hürriyet
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.