Silmo Paris 2018 Fuarı Bugün Sona Eriyor!

Uluslararası optik ürünler fuarı Silmo Paris 2018, 28 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Fransa’nın Paris şehrinde gerçekleşiyor.

Silmo Paris 2018 Fuarı Bugün Sona Eriyor!
01 Ekim 2018 Pazartesi 10:18

Silmo Paris 2018 Fuar
İlgili Galeriye Git

Yoğun ilgi gören ve dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya devam eden Silmo Paris fuarı, bugün sona eriyor.
 
Silmo Paris fuarında; göz sağlığı, gözlük, gözlük kılıfları, gözlük çerçeveleri, gözlük camı, gözlük yedek parça ve aksesuarları, dürbün, kontak lensler, mağaza parçaları, lazer teknolojisi, optik aletler, bakım ürünleri, yazılım, güneş gözlüğü, spor gözlüğü, iş ve koruma gözlükleri aksesuarları yer alıyor.

Silmo Paris fuarı, her yıl uluslararası pazar liderleri, girişimciler ve ürün sunumları için bir platform sunmaya devam ediyor.

Dünyanın birçok yerinden Silmo Paris fuarına gelen katılımcılar, 2018 yılına ait gözlük modellerini ve optik sektörüne ait yenilikleri inceleme fırsatı buluyor.

Geniş bir katılımın olduğu fuarda, renkli görüntüler objektiflere yansıyor. Silmo Paris fuarından kareleri, Optik Gazete okuyucuları ile paylaşıyoruz.
 
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.