Animals Musical 110 Kişilik Kadrosu ve Kostümleriyle Büyülüyor

Animals Musical, insan vücuduyla bütünleşen sevimli kocaman hayvan kuklaları, geleneksel temalar taşıyan el işçiliğiyle yapılmış orijinal ve yaratıcı kostümleri, dört sesli polifonik korosu, etnik ve modern koreografisiyle hem büyükleri hem de küçükleri etkiliyor.

Animals Musical 110 Kişilik Kadrosu ve Kostümleriyle Büyülüyor
05 Aralık 2017 Salı 17:50

Ahmet Kazanbal'ın yazıp yönettiği ve müziklerini yaptığı Animals Musical'in sanat yönetmeni; Hilal Arslangiray Kazanbal, Koreografi Niyaz Bildik, dekor ve dev kuklalar İlayda Çeşmecioğlu, polifonik ve etnik koro F. Cesur Özdemir imzasını taşıyor.

Müzikal, kostümleriyle dikkat çekiyor.

Müzikalin konusu ise şöyle: Afrika'da, hayvanlarla iç içe, "Ben, biz olduğumuz zaman benim” bilinciyle barış içinde yaşayan Adilah’ın Ubhuntu köyünde geçiyor. Ve bütün dünyaya "Barış, dostluk, ve kardeşlik" arzusuyla sesleniyor.

Gate Sahne Sanatları oyuncuları, "Her çocuk saf doğar ve Afrika’nın sırrı çocuktur" söyleminden yola çıkan barış ütopyasına dair müzikali, keyifle ve büyük bir başarıyla canlandırıyor.

Müzikal Kadar Kostümler ve Aksesuarlar da Göz Dolduruyor

İlginç ve çok renkli kostümleri ile beğeni kazanan müzikalde, Opak Lens San. ve Tic. AŞ. tarafından Türkiye’de satışa sunulan Elegance Fancy serisinin, sıra dışı tasarıma sahip fantastik lensleri kullanılıyor. Müzikalin başarısı kadar müzikalde kullanılan kostümler ve aksesuarlar da dikakti çekiyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.