Anılan reklamları durdurma cezası!

http://www.goryom.com/receteli-gozluk web sitesine gelen şikayetler doğrultusunda, reklam durdurma cezası ile cezalandırılmıştır.

Anılan reklamları durdurma cezası!
30 Eylül 2016 Cuma 16:33

http://www.goryom.com/receteli-gozluk web sitesinde, çerçeve seçilebiliyor, modeller denenebiliyordu. Reçete bilgilerini gönderdiğinizde e-ticaret yolu ile gözlük adresinize teslim ediliyordu. Cam çerçeve 54 TL progresivve 89 tl gibi Fiyatlarla satış yapılıyordu.

Sizlerden gelen şikâyetler üzerine yapmış olduğumuz resmi yazışmalar 6 ay sonra reklam durdurma cezası ile cezalandırılmıştır.

TC Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünden 93327412/402-18893356 sayılı cevap yazısında, İlgide kayıtlı başvurunuza ilişkin olarak Reklam kurulunun 20.09.2016 tarih ve 252 sayılı toplantısında yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda, Pbs Bilişim Danışmanlık ve Tic. Ltd Şti’ne ait www.goryom.com adresli internet sitesinde yer alan tanıtımlar ile ilgili olarak, reklam veren firma hakkında 6502 sayılı kanunun 63 cü ve 77/22 inci maddeleri uyarınca anılan reklamları durdurma cezası verilmesine karar verilmiş olup  ,anılan cezaya ilişkin tebligat ilgiliye gönderilmiştir. İfadelerine yer verilmiştir.

Not: http://www.goryom.com/receteli-gozluk link tıklandığında site açılmamaktadır.





 

Taylan KÜÇÜKER

Eczacı Gözlükçü

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu

Eğt kom bşk


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.