Alcon Türkiye'ye Yeni Finans Direktörü Atandı!

Alcon Türkiye'de finans direktörlüğü görevine Nil Akan Palacios getirildi.

Alcon Türkiye'ye Yeni Finans Direktörü Atandı!
03 Ağustos 2015 Pazartesi 10:20


Göz sağlığında dünya lideri ve Novartis Grubunun ikinci büyük şirketi olan Alcon'da 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle finans direktörlüğüne Nil Akan Palacios getirildi.

18 yıllık uluslararası finans ve kurumsal yönetim tecrübesi bulunan Nil Akan Palacios, kariyerine 1997 yılında PricewaterhouseCoopers'ta finansal denetçi olarak başladı. 1999-2009 yılları arasında Türkiye Coca-Cola İçecek'ten başlamak üzere Viyana merkezli Coca-Cola Hellenic Bottling'te Avrupa ve Afrika operasyonlarından sorumlu olarak değişik görevler alan Palacios, daha sonra Novartis Grubu'nun bir diğer şirketi Sandoz'da uyumluluk direktörü olarak çalışmaya başladı. Novartis'teki kariyerine artan sorumluluklarla devam eden Palacios son olarak Novartis'in Orta ve Doğu Avrupa Operasyonları Finansal Raporlama ve Muhasebe Yöneticisi olarak görev yaptı.

ODTÜ İşletme mezunu olan Palacios, Viyana Hukuk ve Vergi Akademisi'nde Sarbanes-Oxley, Risk Yönetimi ve İç Denetim konularında seminerler verdi. Nil Akan Palacios aynı zamanda Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Seminer Liderleri arasında yer alıyor. Maliye Bakanlığı'nın da bulunduğu çeşitli kurumlara yine aynı konularda seminerler veren Palacios eş zamanlı olarak TİDE'nin Etik Kurul üyeliğini yürütüyor.

Kaynak: haberler.com



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.