“3. ACUVUE® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu”

7-8 Mart 2015'te İstanbul'da gerçekleştirildi.

“3. ACUVUE® Eye Health Advisor®  Uluslararası Bilimsel Sempozyumu”
09 Mart 2015 Pazartesi 12:11

 İlki 2007 yılında Moskova'da başlatılan "ACUVUE® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu" bu yıl İstanbul'da gerçekleştirildi. Türkiye'de ilki 2013 yılı Mayıs ayında İzmir'de, ikincisi 2014 yılı Mart ayında Ankara'da düzenlenen Sempozyum, bu yıl da sayısız katılımcı ve dünyaca tanınmış konuşmacıları biraraya getirdi.

Oftalmoloji ve kontaktoloji alanlarının gelişmesine katkıda bulunmuş dünyaca tanınan birçok seçkin bilim insanını konuk eden Sempozyum'da geçen yıllardan farklı olarak bu yılki sunumlar farklı noktalardan online olarak da izlenebildi. Ayrıca, Johnson&Johnson Vision Care'in Limerick'te bulunan üretim tesislerine de canlı bağlantı yapılarak Johnson&Johnson Vision Care İrlanda Genel Müdürü Barry O'Sullivan'dan ürünleri aylık üretim kapasitesi, kalite kriterleri, dağıtım yapılan ülkeler, ürünler arasındaki üretim farkları ve geri dönüşüm politikası gibi konularda bilgi alındı.

Orta ve Doğu Avrupa'nın en büyük ve en önemli bilimsel toplantıları arasında sayılan ve 7-8 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "ACUVUE® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu"nda ele alınan konu başlıklarından bazıları şöyle:

• Kontakt lens ve diskonfor
• Gözyaşı filmi proteinleri ve kontakt lens etkileşimi
• Ultraviyole güncelleme ve kontakt lenslerde güneş koruma faktörü (SPF)
• Çapraz bağlama teknolojisi
• Konfokal mikroskopi ve kontakt lensler
• Monoküler astigmatizm ve prizmatik etki

"3. ACUVUE® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu"na bu yıl konuşmacı olarak katılan uzman isimler : Carol Lakkis (Amerika), Farhad Hafezi (İsviçre), Rene Mely (Fransa), Christina Grupcheva (Bulgaristan), Simona Radu (Romanya), Zeynep Özbek, Mehmet Orhan, Sait Eğrilmez, Ferda Çiftçi ve Emrullah Taşındı.







 


 


 


 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.