”21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü “ Kutlu Olsun!

GÖZKOOP Yönetim Kurulu, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü kutlama mesajı yayınladı.

”21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü “ Kutlu Olsun!
21 Aralık 2015 Pazartesi 12:12

 GÖZKOOP Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü Kutlama mesajını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

"Sağlıkta dönüşümle birlikte, yabancı sermayenin sermaye sektörümüze girmeye başlamış, orantısız rekabet koşulları meslektaşlarımızı olumsuz etkilemiştir.

Kooperatifler, yabancı sermaye zincirleri karşısında ortaklarının hak ve menfaatlerini rekabet güçlerini koruyan sigortaları aileleridir. Kooperatifler Ortağı olmayan geleneksel müesseselerinde iktisadi güvenceleridir.

Ortaklarımızla, birliktelikten kazandığımız güçle, sıkı dayanışma içerisinde, yarınlara daha güvenle yürüyoruz. Sabırla ve büyük bir özveriyle meslektaşlarımızın birlikten doğan güçlerini artırmaya çalışan GÖZLÜKÇÜ Kooperatiflerimizin, meslektaşlarımın ve tüm kooperatifçilerin

”21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü “kutlu olsun."

GÖZKOOP Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.