2019 Optik Sektörü Lider İş adamı Ödülü Erol Harbi'ye Verilecek

Türkiye Lider Marka Ödüllerinde 2019 Optik Sektörü Lider İşadamı ödülü Opak Lens AŞ Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi’ye layık görüldü.

2019 Optik Sektörü Lider İş adamı Ödülü Erol Harbi'ye Verilecek
22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:02

Türkiye Lider Marka Ödüllerinde 2019 Optik Sektörü Lider İşadamı ödülü Opak Lens AŞ Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi’ye layık görüldü. 22 Temmuz 2019 Pazartesi günü İstanbul’da Diğer sektörlerden seçilen Lider işadamları ile birlikte Sayın H. Erol Harbi’ye ödülü geniş katılımlı bir tören ile takdim edilecek. %100 yerli sermaye ile Türkiye Optik sektörüne yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Erol Harbi’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Türkiye Lider Marka Ödülleri nasıl belirleniyor?

TÜRKİYE MARKA ÖDÜLLERİ

Strong Medya Türkiye Marka ödülleri kapsamında ödül alacak adayların ön belirlemeleri Tertip komitesi tarafından gerçekleştirilmektedir. Tertip komitesi, mühendis, mimar, hukukçu, maliyeci, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, ekonomist, sanatçı ve gazetecilerden oluşmaktadır.

Strong Medya Türkiye Marka ödülleri iş, eğitim, sanat ve edebiyat alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren, faaliyet gösterdiği alanın gelişimine katkı sağlayan kişi ve kurumlara verilir.

Strong Medya Türkiye Marka ödülleri için gelen başvurular ilk önce tertip komitesi tarafından incelenir. Tertip komitesi, aday markaların son 1 yıllık sektör performansı, büyüme oranları, sektörüne kazandırdığı ilkler ve yenilikler, sosyal sorumluluk projeleri, kurumsal yönetim anlayışı, çalışan ve müşteri memnuniyeti gibi kriterler doğrultusunda değerlendirir.

Tertip komitesi tarafından aday gösterilmek için toplumsal fayda sağlayan sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, insanların yaşam kalitesini arttırmaya katkıda bulunmuş olmak ve kendi alanında herhangi bir yeniliğe imza atmak zorunludur.

Tertip komitesinin gerçekleştirdiği ilk elemenin ardından seçilen markalar ve isimler Turkiyemarkaodulleri.com sitesi üzerinde halk oylamasına sunulur. Halk oylaması sunulan marklar en çok oy aldığı kategoride ödül almaya hak kazanır.

15 günlük halk oylamasının neticesinde ödül almaya hak kazanan markalar Turkiyemarkaodulleri.com sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden tüm kamuoyuyla paylaşılır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pakize Demir Keskin - 5 yıl önce
Optik sektörü için verdiğiniz özverili çalışmalarınızın yakinen şahidi olmam sebebiyle kesinlikle doğru bir tercih ile ödüle layık görülmenize çok sevindim.Ayrıca %100 Türk sermayesi ile bu işi başarmış olmanız nedeniyle ayrıca mutluluk duydum.Başarılarınızın daim olmasını ve sektör için örnek teşkil etmesini dilerim.Saygılar.