1.56 Stok Multifokal Photochromic Bluecut Stoklara Girdi

Opak Lens optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçları doğrultusunda genişlettiği stok ürün çeşitlerine bir yenisini daha ekledi: 1.56 Stok Multifokal Photochromic Bluecut.

1.56 Stok Multifokal Photochromic Bluecut Stoklara Girdi
25 Ocak 2020 Cumartesi 15:00

1.56 Stok Multifokal Photochromic Bluecut

Opak Lens optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçları doğrultusunda genişlettiği stok ürün çeşitlerine bir yenisini daha ekledi: 1.56 Stok Multifokal Photochromic Bluecut.

Multifokal camlar, presbiyopi (genellikle 40 yaşından sonra gözün akomodasyon (uyum) gücündeki azalma nedeniyle yakın ve orta mesafeyi net görememe sorunu) kırma kusuru olan kullanıcıların tek bir gözlükle tüm mesafeleri (uzak – orta – yakın) net görebilmelerini sağlayan camlardır. Sektörde “progresif” olarak da bilinen bu camlar normal şartlarda hazırda bulunmayıp özel üretim yapılmaktadır. 1.56 Frequency Multifokal camları bu ürüne hızlı ulaşmak isteyen optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, ürünün hem Bluecut hem de Fotokromik özelliklerinde olması kullanıcılarına da artı fayda sağlıyor.

Bluecut teknolojisi tüm LCD ekranlı dijital cihazlardan, güneşten, enerji tasarruflu ampullerden yayılan, gözümüzün en çok yorulmasına sebep olan, kısaca mavi ışık olarak adlandırılan yüksek enerjili görünür ışığı (HEV) 420 nm dalga boyuna kadar filtre eden teknolojidir. Gün içerisinde yoğun bilgisayar kullanan, ya da yoğun ışıklı ortamlarda bulunan kullanıcıların yaşadığı göz yorgunluğu, baş ağrısı, gözde kızarma ve sulanma vb. astenopik etkileri azaltma konusunda büyük fayda sağlar. Ayrıca yapılan araştırmalara göre katarakt ve yaşa bağlı makula dejenerasyonundan (AMD) korunma konusunda katkı sağlamaktadır. Yine son araştırmalara göre sirkadyen ritmin (vücudun yenilenme ve uyku düzeni) düzenlenmesine yardımcı olmaktadır.

Ürünün Fotokromik (güneşte kararma) Bluecut seçeneğinin olması ışık hassasiyeti olan, uzun süre güneşli ortamlarda bulunan, ayrıca güneş gözlüğü taşımak istemeyen kullanıcılar için ekstra bir çözüm sunmaktadır.

Bluecut ve Fotokromik Bluecut özellikli stok multifokal kategorisinde rakipsiz olan bu ürün, şimdilik (+/-) siferik 0 – 2.50 diyoptrileri arasında ve 1.00 – 3.00 adisyon değerleri arasında, hızı ve kaliteyi bir arada sunmak isteyen optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunulmuştur. Ayrıntılı bilgiyi Opak Lens satış temsilcilerinden veya şubelerinden alabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.