TOOMD 38. Olağan Genel Kurulu!

Mevcut Yönetim Kurulu yeniden seçildi...

TOOMD 38. Olağan Genel Kurulu!
21 Mayıs 2015 Perşembe 06:32

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği seçimli olağan 38. Genel Kurul toplantısı 20 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirildi. Mevcut yönetimin tekrar seçildiği toplantı hakkında TOOMD tarafından yapılan açıklamayı sizlere sunuyor ve Yönetim Kurulu'na yeni dönemde başarılar diliyoruz.

***

Derneğimizin 38 inci Olağan Genel Kurul Toplantısı için daha önceden ilan edilen takvim olan bugün belirtilen yerde ve saatte hazır bulunuldu. Genel kurul gündemi dahilinde gerçekleştirilen toplantıda Sayın Turgut VARDİ ile Sayın Adnan İNCi katılımcı meslektaşlarımıza birer konuşma yaptılar.



Mevcut yönetim kurulu faaliyetleri Sayın Erol AYDOĞAN tarafından sunumu yapılarak, devam eden projeler ile mali durum sunumu ise Sayın Ramazan ÖZMUTLU tarafından aktarıldı.


 

Denetleme Kurulu Raporu ise Sayın Vikto ZAKO tarafından değerli meslektaşlarımıza daha önceden denetleme kurulu tarafından yapılan denetleme raporunu haziruna arz etti.

Yönetim Kurulu için adaylığını açıklayan Sayın Adnan İNCİ adaylıktan çekildiğini, çalışmalara destek olacağını bildirdi.

Yapılan 38 inci olağan genel kurul toplantısı gündem maddeleri tamamlanarak yeni yönetim kurulunu oy birliği ile seçti. Yeni seçilen yönetim kurulu 7 ( yedi ) gün içerisinde görev dağılımı yaparak siz değerli üye meslektaşlarımız ile ayrıca paylaşılacaktır.

Genel kurul toplantısına kıymetli zamanlarını ayırarak yöneticilerini seçmek için katılan değerli meslektaşlarımıza, delegelerimize ve misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.


 

Bilgilerinize,

 

Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Listesi ....


Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.