Silmoİstanbul 2014, 11-14 Aralık'ta ziyaretçilerini ağırlayacak!

Silmoİstanbul 2014, yeni ve genişleyen kapsama alanı ile 11-14 Aralık tarihleri arasında kapılarını yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerine açıyor.

Silmoİstanbul 2014, 11-14 Aralık'ta ziyaretçilerini ağırlayacak!
30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:40

 

Silmo Paris Optik Fuarı ile birleşen İstanbul Optik Fuarı İSOF, Silmoİstanbul Optik Fuarı adı altında yerli ve yabancı ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Yerli ve yabancı 400’ün üzerindeki gözlük markalarının 2015 koleksiyonları, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, kontakt lens aksesuarları ve bakım ekipmanları, güneş gözlüğü camları, optimetrik, oftalmolojik cihazlar ve aksesuarları, oftalmolojik ölçüm tanı ve tedavi cihazları, optik atölye ve laboratuvar için aletler, gözlük parçaları, optik endüstri makinaları ve sektöre ait tüm yeni teknolojik gelişmelerin ziyaretçilere sunulacağı Silmoİstanbul 2014, ilk yılında da İSOF 2013’e ev sahipliği yapan İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecektir. İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul Atatürk Havalimanı Yeşilköy bölgesinde bulunmaktadır. İstanbul Fuar Merkezi toplam 12 bin metrekarelik fuar alanı, altyapısı, ulaşımı, fuayesi, teknik özellikleri, fuar alanının yabancı ve İstanbul dışı ziyaretçi açısından hava limanına yakın olması, Metro durağına yakınlığı, E-5 ve TEM bağlantılarının kesiştiği bir noktada olması ile de hem ziyaretçi, hem de fuar katılımcılarına her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yılda, fuar süresi boyunca Kadıköy, Sirkeci ve Taksim’den konulan servisler ve Metro’dan ring olarak çalışan servis otobüsleri, Silmoİstanbul 2014 ziyaretçilerinin fuar alanına ulaşımları ile ilgili kolaylıklar sağlayacak.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.