Ödül Törenine Davetlisiniz!

Video yarışmamız hızla sürüyor...

Ödül Törenine Davetlisiniz!
06 Mayıs 2015 Çarşamba 11:59

19 Mayıs 2015 Tarihinde
Limak Eurasia Luxury Hotel'de Yapılacak
Video Yarışmasının
Ödül Törenine Davetlisiniz

 

Video yarışmamız hızla sürüyor. Sona yaklaştığımız yarışmada oylamanın bitiş tarihi 11 Mayıs 2015. Bu tarihe kadar yarışmacılar videolarına oy toplamaya devam ediyorlar.


Hyundai i10 otomobilin ve tüm ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül töreni tarihi de belli oldu. 19 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul Kavacık'ta bulunan Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirilecek ödül törenimize tüm katılımcılarımız davetlidir.


Yarışmacılar ödül törenine iki kişi olarak katılabilirler. Ödül törenine katılacak katılımcılarımızın isim ve soyadlarını ve kaç kişi katılacaklarını en geç 14 Mayıs 2015 tarihine kadar [email protected] adresine göndererek bildirmelerini rica ederiz.


19 Mayıs akşamı saat 19:00'da akşam yemeği ile başlayacak olan program, ödül töreninin ardından yarışmacılar için hazırlanan özel bir sürpriz hediyeler ile devam edecek ve canlı müzik eşliğinde bir kutlama ve eğlence ile saat 24:00'de son bulacaktır.


İki ayrı ödül sisteminin uygulandığı yarışmamızda, tıklama ile en yüksek oya ulaşan 5 yarışmacı halkın oylaması için saptanan ödülleri almaya hak kazanacaktır. Oylama süresinin bitiminde gerçekleştirilecek jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenen 3 yarışmacı da jüri oylaması için saptanan ödüllerini alacaklardır.

 

Halk Oylaması:

Tıklama ile en yüksek oyu alan katılımcılara aşağıdaki ödüller takdim edilecektir.

En çok oy alan 1. Video Hyundai i10 Otomobil
En çok oy alan 2. Video CPE-4000 Excelon Otomatik Kesme Makinası
En çok oy alan 3. Video PLE-9000 Kalıpsız Cam Kesme Makinası
En çok oy alan 4. Video LE-420 Kalıplı Cam Kesme Makinası
En çok oy alan 5. Video HL-700 HUVİTZ FOKOMETRE
Katılan İlk 100 Video Çantalı Tornavida Seti

 

Jüri Oylaması:

Oylama süresi bittikten sonra jürinin seçeceği video sahiplerine aşağıdaki ödüller takdim edilecektir.

Jüri Mansiyon 1. Video iPhone 6
Jüri Mansiyon 2. Video iPhone 5
Jüri Mansiyon 3. Video iPad 4

 

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.