İstanbul Medikal Turizm Fuarı Başladı

"İstanbul Medikal Turizm Fuarı", İstanbul Kongre Merkezi'nde açıldı.

İstanbul Medikal Turizm Fuarı Başladı
12 Haziran 2014 Perşembe 07:50

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının desteği ve Türk Hava Yollarının sponsorluğuyla açılan fuar, dünya sağlık turizminin profesyonellerini buluşturuyor.

 

Fuara, Türkiye'nin farklı şehirlerinden devlet ve üniversite hastaneleri, özel hastaneler, termal tesisler, spa merkezleri, kaplıcalar, göz, ağız ve diş sağlığı merkezleri, sağlık kuruluşları, sigorta şirketleri, sektörel dernek ve kurumlar ile medya organları katılıyor.

 

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 10 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar için Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Hollanda, İsveç, Kosova, Libya, Ürdün, Yemen, Irak, Cezayir, İran ve Kırgızistan'dan gelecek alım heyetleri, fuar katılımcılarıyla bir araya gelecek. Alım heyetleri ve fuar katılımcılarının "birebir toplantılar" yapmasına imkan sağlayacak organizasyonda, yerli ve yabancı konuşmacıların yer alacağı konferans ve paneller de gerçekleştirilecek.

 

Fuar, 13 Haziran'da sona erecek.

 

Kaynak : medimagazine.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.